Vreemden in de trein

Vreemden in de trein - Highsmith | Tiliboo-afrobeat.com

... in de trein. Aan: Typ de naam van één of meer vriend(en) ... vreemden in de trein tweedehands boeken te koop ... ... Vreemden in de Trein by Patricia Highsmith ... in de trein. Aan: Typ de naam van één of meer vriend(en). Onderwerp: Bericht: Sluit venster. Boek. Auteur: Highsmith, Patricia (1921-1995) Inhoud: De ontmoeting van een architect die van zijn vrouw wil scheiden en een ... "Patricia Highsmith (1921-1995) was de auteur van ruim twintig romans, waaronder de Ripley-reeks en Vreemden in de trein. Haar boeken zijn in meer dan twintig talen vertaald en veelvuldig verfilmd, door onder meer Alfre...

INFORMATIE

AUTEUR
Highsmith
DIMENSIE
8,8 MB
BESTANDSNAAM
Vreemden in de trein.pdf

OMSCHRIJVING

VREEMDEN IN DE TREIN, P. Highsmith.Deze door Hitchcock verfilmde klassieker gaat over de merkwaardige Bruno, die van plan is een moord te ruilen. Tijdens een treinreis ontmoet hij Guy Haines. Deze is getrouwd met Miriam, maar wil van haar af. Door de teinreis met Bruno wordt Haines meegesleept in een serie onheilspellende ontwikkelingen die leiden tot moord en doodslag. Want Bruno komt met een bizar plan om Haines van zijn vrouw af te helpen en is vastbesloten dat het tot in de laatste, fatale, puntjes wordt uitgevoerd.

Wil je het boek lezen?Vreemden in de trein in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Highsmith. Lezen Vreemden in de trein Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN