Toeschouwer of toezichthouder

Toeschouwer of toezichthouder - Rolf Robbe | Tiliboo-afrobeat.com

...wer of toezichthouder is een laagdrempelig en zeer praktisch boek met veel concrete handreikingen ... Managementboek.nl: de beste boekensite - en meer - voor ... ... . Aan de hand van actuele voorbeelden en casussen wordt helder hoe met de bestuurder in gesprek kan worden gegaan. Door het hanteren van de vier tactieken kan een toezichthouder het gesprek op niveau voeren op alle terreinen van het toezicht. Toeschouwer of toezichthouder 1e druk is een boek van Robbe uitgegeven bij Mediawerf. ISBN 9789490463557 Een lid van een RvT of RvC houdt toezicht op de bestuurder en op de beleidst ... Boek: Toeschouwer of toezichthouder - Geschreven door ... ... . ISBN 9789490463557 Een lid van een RvT of RvC houdt toezicht op de bestuurder en op de beleidsterreinen van het bedrijf of de organisatie. Rolf Robbe en Albert Verhoeff schreven het boek 'Toeschouwer of toezichthouder; 10 vragen aan toezichthouders aan bestuurders'. Geschreven in de sportmetafoor. 'Praktisch en laagdrempelig', constateerde onze vast recensent Jacques Gerards. Toeschouwer of ...

INFORMATIE

AUTEUR
Rolf Robbe
DIMENSIE
8,1 MB
BESTANDSNAAM
Toeschouwer of toezichthouder.pdf

OMSCHRIJVING

Toeschouwer of toezichthouder 1e druk is een boek van Robbe uitgegeven bij Mediawerf. ISBN 9789490463557 Een lid van een RvT of RvC houdt toezicht op de bestuurder en op de beleidsterreinen van het bedrijf of de organisatie. In die verantwoordelijke rol moet je weten wat er speelt. Maar ook een goede balans vinden tussen afstand en nabijheid. Tussen een toeschouwer die van een veilige afstand toekijkt en het andere uiterste van iemand die op de stoel van de bestuurder gaat zitten en alles wil regelen.Hoe word je een toezichthouder die op basis van de juiste informatie de goede vragen stelt aan de bestuurder? Hoe zorg je ervoor een scherp beeld te krijgen van de organisatie zodat de juiste acties worden ondernomen?Dit boek gaat in op de complexe rol van toezichthouder. De auteurs beschrijven vier tactieken die een toezichthouder op tien beleidsterreinen met elk hun eigen vragen kan inzetten in het gesprek met de bestuurder. Zo krijg je als actieve toezichthouder handvatten om:· de juiste informatie op tafel te krijgen,· een doelgericht gesprek te voeren,· voor diepgang te zorgen door de goede vragen te stellen· in je rol te blijven.Toeschouwer of toezichthouder is een laagdrempelig en zeer praktisch boek met veel concrete handreikingen. Aan de hand van actuele voorbeelden en casussen wordt helder hoe een goed inhoudelijk gesprek met de bestuurder op alle terreinen van het toezicht is te voeren. Door het hanteren van de vier tactieken wint het gesprek aan niveau en verdieping.De auteurs hebben beiden jarenlange ervaring als toezichthouder en commissaris en zijn actief als trainers op gebied van toezicht.

Wil je het boek lezen?Toeschouwer of toezichthouder in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Rolf Robbe. Lezen Toeschouwer of toezichthouder Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN