KOKEN, 1000 GEZONDE RECEPTEN

KOKEN, 1000 GEZONDE RECEPTEN - Monika Kellermann | Tiliboo-afrobeat.com

...nde recepten. Verzameling met makkelijke en gezonde recepten die niet alleen goed voor je zijn maar ook vooral lekker en leuk! Want gezond hoeft echt niet saai of minder smakelijk te zijn ... Tijd voor een Gezonder Leven? Probeer mijn nieuwe (190 ... ... . En deze recepten bevatten bovendien veel groenten, vezels, vitamines en voedzame ingredienten, precies wat jij nodig hebt. 1000 GEZONDE RECEPTEN, ZONDER VLEES DE NIEUWE GROTE KOOKSCHOOL De moderne voeding De gewoontes zijn veranderd. Versheid en kwaliteit van groenten, salades, deegwaren, aardappelen, rijst, granen en vruchten worden steeds belangrijker. Culinair, licht en gezond koken is de trend van deze tijd. Gez ... Gezond, licht en lekker | VTM Koken ... . Versheid en kwaliteit van groenten, salades, deegwaren, aardappelen, rijst, granen en vruchten worden steeds belangrijker. Culinair, licht en gezond koken is de trend van deze tijd. Gezonde recepten bestaan uit Schijf van Vijf producten met eventueel max. twee dagkeuzes en soms als het niet anders kan een weekkeuze. Dit staat dan aangegeven bij het recept. *Recepten van...

INFORMATIE

AUTEUR
Monika Kellermann
DIMENSIE
4,4 MB
BESTANDSNAAM
KOKEN, 1000 GEZONDE RECEPTEN.pdf

OMSCHRIJVING

1000 GEZONDE RECEPTEN, ZONDER VLEESDE NIEUWE GROTE KOOKSCHOOLDe moderne voeding De gewoontes zijn veranderd. Versheid en kwaliteit van groenten, salades, deegwaren, aardappelen, rijst, granen en vruchten worden steeds belangrijker. Culinair, licht en gezond koken is de trend van deze tijd. Het succesvolle concept Met meer dan 1000 receptideeën en 500 foto's stimuleert dit boek tot het maken van gerechten zonder vis of vlees. Duidelijke stap voor stap foto's helpen de beginners de gerechten te maken. De meer ervaren hobbykoks worden tot eigen creaties aangezet Het beproefde bouwdoosprincipe De tolrijke recepten in de afzonderlijke hoofdstukken kunnen voor de nodige afwisseling met elkaar worden gecombineerd. De waaier van recepten varieert van alledaagse gerechten tot feestelijke menu's. Dat is creatief koken met systeem en met veel plezier.

Wil je het boek lezen?KOKEN, 1000 GEZONDE RECEPTEN in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Monika Kellermann. Lezen KOKEN, 1000 GEZONDE RECEPTEN Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN