Ik hou zo van ... De Gouden Boekjes

Ik hou zo van ... De Gouden Boekjes - Joke Linders | Tiliboo-afrobeat.com

...promoveerde zij met Doe nooit wat je moeder zegt op het werk van Annie M ... Ik hou zo van ... de Gouden Boekjes ... .G. Schmidt.Behalve de biografieën van An Rutgers van der Loeff, Max Velthuijs, Dick Bruna en de Gouden Boekjes (Ik hou zo van de Gouden Boekjes) vertelde zij het verhaal van een tante die in 1920 als missiezuster naar Oeganda ging (Witte zuster in donker Afrika). Gouden Boekjes - Ik hou zo van...(Hardcover). In dit Gouden Boekje is een hond die zo houdt van, auto's, treinen, sterren, mensen en nog veel meer. Auteur Margaret Wise Brown leverde met haar Gouden Boekje de titel voo ... Ik hou zo van ... De Gouden Boekjes - Joke Linders ... ... . Auteur Margaret Wise Brown leverde met haar Gouden Boekje de titel voor dit verhaal. Haar Ik hou zo van… getuigt niet alleen van liefde voor alles wat rolt, rijdt en leeft, maar drukt ook precies uit wat de Gouden Boekjes nu al meer dan een halve eeuw betekenen voor de miljoe...

INFORMATIE

AUTEUR
Joke Linders
DIMENSIE
8,1 MB
BESTANDSNAAM
Ik hou zo van ... De Gouden Boekjes.pdf

OMSCHRIJVING

Poes Pinkie… Vijf brandweermannetjes… Hoep zei de chauffeur… Wim is weg… De gele taxi… Het koekemannetje… Pietepaf het circushondje de lijst van geliefde Gouden Boekjes is haast eindeloos, zowel voor kinderen van toen als van nu. Goudmijnen van spanning en avontuur zijn het, bolwerken van veiligheid, gezelligheid en vertrouwen, ingrediënten voor een gelukkige kindertijd. Over hun oversteek vanaf de andere kant van de oceaan, hun triomftocht door de Lage Landen, hun dreigende teloorgang en wonderbaarlijke wederopstanding valt veel te vertellen. In dat verhaal figureren grote tekenaars als Tibor Gergely, Garth Williams en Richard Scarry naast bekwame vertalers als Annie M.G. Schmidt en Han G. Hoekstra. Auteur Margaret Wise Brown leverde met haar Gouden Boekje de titel voor dit verhaal. Haar Ik hou zo van… getuigt niet alleen van liefde voor alles wat rolt, rijdt en leeft, maar drukt ook precies uit wat de Gouden Boekjes nu al meer dan een halve eeuw betekenen voor de miljoenen lezers die ermee opgroeiden.

Wil je het boek lezen?Ik hou zo van ... De Gouden Boekjes in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Joke Linders. Lezen Ik hou zo van ... De Gouden Boekjes Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN