HTML en CSS

HTML en CSS - Andree Hollander | Tiliboo-afrobeat.com

...L en CSS hebben we eenvoudige tekstbestanden nodig ... CSS: Ontdek het verschil tussen HTML en CSS | WebKrunch ... . Stap 1 is je tekst-editor te openen (Kladblok, TextEdit, KEdit, of wat je favoriet maar is), te beginnen met een leeg venster en het volgende in te typen:

INFORMATIE

AUTEUR
Andree Hollander
DIMENSIE
7,8 MB
BESTANDSNAAM
HTML en CSS.pdf

OMSCHRIJVING

HTML en CSS 3e druk is een boek van Andree Hollander uitgegeven bij Pearson Benelux B.V.. ISBN 9789043024013 De derde editie van de bestseller HTML en CSS - de basis bevat nog steeds de stapsgewijze opbouw waarmee een beginner kan leren handmatig websites te maken. Maar nu zijn HTML5 en CSS3 gebruikt, de nieuwste versies van de bouwstenen van internet. HTML beschrijft de structuur en inhoud en CSS de vormgeving van uw website.Een greep uit de inhoud:* tekst, afbeeldingen en hyperlinks;* kleur en achtergrond;* lijsten, tabellen en formulieren;* pseudo-elementen;* navigatiebalken;* positionering.Andree Hollander houdt zich bezig met programmeren, desktop publishing en het ontwerpen van websites. Over al deze onderwerpen geeft hij les en schrijft hij boeken. Bij Pearson verschenen van hem onder meer de boeken Java - de basis, iLife '11, Het dtp-naslagboek, InDesign CS5 - de basis en Office 2011 voor de Mac.Ieder boek in de serie De basis behandelt de basisbeginselen van een programma of programmeertaal. Deze serie onderscheidt zich door de oefeningen, het gebruik van kleur en de aansprekende voorbeelden en cases uit de dagelijkse praktijk. De boeken zijn geschreven door ervaren auteurs, dus u leert van een expert. Kijk op www.pearson.nl/debasis voor meer informatie over deze serie.

Wil je het boek lezen?HTML en CSS in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Andree Hollander. Lezen HTML en CSS Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN