Geroezemoes in het gras

Geroezemoes in het gras - Dave Goulson | Tiliboo-afrobeat.com

...oezemoes in het gras' laat Dave Goulson zien hoe prachtig de natuur in al haar verschijningsvormen is, maar ook hoe kwetsbaar ... Atlas Contact Dave Goulson : Atlas Contact ... . Hij verlangt ernaar een stuk grond te bezitten dat hij naar believen kan beheren, alsof het zijn eigen natuurreservaat is. Zijn oog valt op een vervallen huis in het Franse dorp Épenède, in de Charente. Geschreven bij Geroezemoes in het gras. De Britse hoogleraar biologie Dave Goulson kocht in het kleine Franse dorpje Epenède, gelegen in het midden van Frankrijk in de buurt van Limoges, een oude vervallen boerderij. In deze oude woning heeft hij allerminst bezwaar tegen dierlijk bezoek, en dan met name van insecten. Review - Geroezemoes ... Geroezemoes in het gras van Dave Goulson | Boek en ... ... . In deze oude woning heeft hij allerminst bezwaar tegen dierlijk bezoek, en dan met name van insecten. Review - Geroezemoes in het gras. Duik samen met schrijver Dave Goulson in de insectenwereld van je tuin. Het boek is verkrijgbaar bij de reguliere boekhandel en bij bol.com. Nadat de schrijver een stukje grond bezit in een frans dorp bij een...

INFORMATIE

AUTEUR
Dave Goulson
DIMENSIE
7,1 MB
BESTANDSNAAM
Geroezemoes in het gras.pdf

OMSCHRIJVING

In "Geroezemoes in het gras' laat Dave Goulson zien hoe prachtig de natuur in al haar verschijningsvormen is, maar ook hoe kwetsbaar. Hij verlangt ernaar een stuk grond te bezitten dat hij naar believen kan beheren, alsof het zijn eigen natuurreservaat is. Zijn oog valt op een vervallen huis in het Franse dorp Épenède, in de Charente.Hij richt het zo in dat het een paradijs wordt voor alle insecten en kleine dieren die in en om het huis leven. In "Geroezemoes in het gras' leidt hij ons daar rond. Op hartverwarmende wijze vertelt Goulson hoe een doodskloppertje zijn partner vindt, wat de rol van een gewone huisvlieg is, waarom vlinders stippen op hun vleugels hebben en hoe waterjuffers de liefde bedrijven.

Wil je het boek lezen?Geroezemoes in het gras in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Dave Goulson. Lezen Geroezemoes in het gras Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN