De Fry kronieken

De Fry kronieken - Stephen Fry | Tiliboo-afrobeat.com

...ronieken vormen een opmerkelijk openhartig en bij vlagen hilarisch relaas waarin Fry de lezer aan de hand van zijn eigen leven rondleidt door de Engelse toneel-, comedy- en filmwereld ... De Stephen Fry Kronieken - Stephen Fry - (ISBN ... ... . "Buitengewoon indringend en onwaarschijnlijk openhartig.' - The Guardian Stephen Fry (1957) is komiek, acteur, schrijver en presentator. De Fry Kronieken vormen een opmerkelijk openhartig en bij vlagen hilarisch relaas waarin Fry de lezer aan de hand van zijn eigen leven rondleidt door de Engelse toneel-, comedy- en filmwereld. `Buitengewoon indringend en onwaarschijnlijk openhartig. The Guardian Stephen Fry (1957) is komiek, acteur, schrijver en presentator. Stephen Fry is een van de meest opvallende pers ... bol.com | De Fry kronieken, Stephen Fry | 9789060058466 ... ... . `Buitengewoon indringend en onwaarschijnlijk openhartig. The Guardian Stephen Fry (1957) is komiek, acteur, schrijver en presentator. Stephen Fry is een van de meest opvallende persoonlijkheden uit de recente Britse tv-geschiedenis, een begenadigd komiek en schrijver. In De Fry Kronieken vertelt hij over zijn jaren als student in Cambridge. Daar ontmoette hij Hugh Laurie...

INFORMATIE

AUTEUR
Stephen Fry
DIMENSIE
8,1 MB
BESTANDSNAAM
De Fry kronieken.pdf

OMSCHRIJVING

Stephen Fry is een van de meest opvallende persoonlijkheden uit de recente Britse tv-geschiedenis, een begenadigd komiek en schrijver. In De Fry Kronieken vertelt hij over zijn jaren als student in Cambridge. Daar ontmoette hij Hugh Laurie, met wie hij onder meer de legendarische serie A bit of Fry and Laurie zou maken, maar ook Emma Thompson, die zou uitgroeien tot een wereldberoemd actrice. Gaandeweg ontdekt Fry waar hij goed in is: acteren en het bedenken en schrijven van sketches. In het Londen van de jaren tachtig viert hij samen met Hugh Laurie zijn eerste successen, waarover hij smaakvol kan vertellen. Maar hij staat ook stil bij de schaduwzijde van het succes: de faalangst en depressies die hem blijven achtervolgen. De Fry Kronieken vormen een opmerkelijk openhartig en bij vlagen hilarisch relaas waarin Fry de lezer aan de hand van zijn eigen leven rondleidt door de Engelse toneel-, comedy- en filmwereld. "Buitengewoon indringend en onwaarschijnlijk openhartig.' – The GuardianStephen Fry (1957) is komiek, acteur, schrijver en presentator. Hij speelde in tv-series en films, waaronder de verfilming van Harry Mulisch' roman De ontdekking van de hemel, en publiceerde meerdere zeer succesvolle romans. Van De Fry Kronieken zijn in Engeland al meer dan zeshonderdduizend exemplaren verkocht.

Wil je het boek lezen?De Fry kronieken in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Stephen Fry. Lezen De Fry kronieken Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN