Bij de Penderwicks in de straat

Bij de Penderwicks in de straat - Jeanne Birdsall | Tiliboo-afrobeat.com

... 41ste verwezenlijkte ze die droom met 'De Penderwicks', het eerste deel van de wereldwijd juichend ontvangen reeks over de avonturen van de vier zusjes Penderwick ... Bij de Penderwicks in de straat: Amazon.co.uk: Jeanne ... ... . Ze won er onder meer de belangrijke National Book Award mee, en het werd in twintig landen vertaald. Ook deel twee, 'Bij de Penderwicks in de straat', was een succes. Bij de Penderwicks in de straat book. Read 1,783 reviews from the world's largest community for readers. Het is herfst. Na een heerlijke zomervakantie zi... Bij de Penderwicks in de straat Auteur Jeanne Birdsall. Taal Nederlands Oorspr. taal Engels Oorspr. titel The ... Bij de Penderwicks in de straat PDF Boek ... . Het is herfst. Na een heerlijke zomervakantie zi... Bij de Penderwicks in de straat Auteur Jeanne Birdsall. Taal Nederlands Oorspr. taal Engels Oorspr. titel The Penderwicks on Gardam Street. Uitgever Amsterdam: Van Gennep, 2008 348 p. ISBN 9789055159284. Technische weergave. Besprekingen ... Bij de Penderwicks in de straa...

INFORMATIE

AUTEUR
Jeanne Birdsall
DIMENSIE
7,1 MB
BESTANDSNAAM
Bij de Penderwicks in de straat.pdf

OMSCHRIJVING

Het is herfst. Na een heerlijke zomervakantie zijn de vier zusjes Penderwick weer thuis in hun oude vertrouwde straat. Rosalind is net naar de middelbare school en verdiept zich in Latijn. Skye oefent haar zelfbeheersing als aanvoerster van haar voetbalteam, Jane schrijft nog steeds het liefst over haar heldin Sabrina Starr en Batty bespioneert samen met Hond de nieuwe buren. Alles gaat rustig zijn gangetje, totdat de zus van meneer Penderwick hun wereld op zijn kop zet met het nieuws dat het tijd is dat hun vader afspraakjes gaat maken met vrouwen. Wat kunnen de zusjes doen om te voorkomen dat ze binnenkort een stiefmoeder krijgen? Na diep nadenken komen ze met het red-papaplan, dat als ze heel eerlijk zijn eigenlijk het red-Rosalind-en-haar-zusjesplan zou moeten heten. Terwijl ze alles op alles zetten om het plan te laten slagen, komen de vier meisjes stuk voor stuk in nog veel meer lastige situaties terecht. Wat moet Rosalind aan met haar buurjongen Tommy, die de laatste tijd zo raar doet? Lukt het Skye en Jane om verborgen te houden dat ze weer eens van huiswerk hebben geruild? En wie is toch de insectenman waar Batty zo bang voor is?

Wil je het boek lezen?Bij de Penderwicks in de straat in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Jeanne Birdsall. Lezen Bij de Penderwicks in de straat Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN