Alle dagen liefde

Alle dagen liefde - Ineke van Lint | Tiliboo-afrobeat.com

...roductspecificaties Samenvatting Dit is het dertiende boek van Ineke Van Lint en bevat een inspirerende tekst per dag, het hele jaar door, over relaties en liefde, over loslaten en graag zien, over liefde voor een ander en voor jezelf, over echte en namaakliefde, over vrijheid en onnodige drama s ... Dag 79 - Een zielsverbinding maken - 365 Dagen Liefde ... . Dit is het dertiende boek van Ineke Van Lint en bevat een inspirerende tekst per dag, het hele jaar door, over relaties en liefde, over loslaten en graag zien, over liefde voor een ander en voor jezelf, over echte en namaakliefde, over vrijheid en onnodige drama's. Alle dagen zijn van liefde 1ex (Paperback). goed boek. Ga naar zoeken Ga naar hoofdinhoud. lekker winkelen zonder zorgen. Gratis verzending vanaf 20,- Bezorging dezelfde dag, 's avonds of in het weekend* Gratis retourneren Select Ontdek het nu voor 9,99 p.j. Zoek je product. In ... Alle dagen l ... bol.com | Alle dagen zijn van liefde 1ex, Mark Boog ... ... . Alle dagen zijn van liefde 1ex (Paperback). goed boek. Ga naar zoeken Ga naar hoofdinhoud. lekker winkelen zonder zorgen. Gratis verzending vanaf 20,- Bezorging dezelfde dag, 's avonds of in het weekend* Gratis retourneren Select Ontdek het nu voor 9,99 p.j. Zoek je product. In ... Alle dagen liefde is een geweldi...

INFORMATIE

AUTEUR
Ineke van Lint
DIMENSIE
6,1 MB
BESTANDSNAAM
Alle dagen liefde.pdf

OMSCHRIJVING

Dit is het dertiende boek van Ineke Van Lint en bevat een inspirerende tekst per dag, het hele jaar door, over relaties en liefde, over loslaten en graag zien, over liefde voor een ander en voor jezelf, over echte en namaakliefde, over vrijheid en onnodige drama s. Je kunt dit boek altijd weer opnieuw gebruiken: is het jaar om, dan begin je gewoon weer opnieuw! De intentie achter al deze teksten is jou te helpen meer innerlijke rust te vinden in jouw relaties, of in het feit dat je misschien geen relatie hebt op dit moment. Ineke doorprikt ook enkele clich�s en toont aan dat we vaak lijden voor niets, gewoon omwille van foute gedachten over wat liefde is en zou moeten zijn. Haar betrachting is een bijdrage te leveren aan een liefdevollere en lichtere manier van in het leven te staan: zonder drama, zonder manipulatie, zonder machtsspelletjes, zonder valse gekwetstheid, en ver van de drie posities van de dramadriehoek (slachtofferdaderredder). Ineke Van Lint heeft een Master in de Psychologie en is schrijfster van een reeks boeken over liefde, geluk, relaties, opvoeding, de zin van je leven en je innerlijke kracht. Ze heeft een zelfstandige praktijk als psychologe voor kinderen en volwassenen. Ze geeft verschillende workshops op diverse plaatsen over persoonlijke groei en ontwikkeling. Meer info: www.enthousiasme.info.

Wil je het boek lezen?Alle dagen liefde in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Ineke van Lint. Lezen Alle dagen liefde Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN