Kunst in context

Kunst in context - Diane Fortenberry | Tiliboo-afrobeat.com

...t in context wordt de kunstgeschiedenis aan de hand van kunstenaars en hun inspiratiebronnen in de context van de tijd geplaatst ... Tweejarig abonnement + Kunst in Context - Museumtijdschrift ... . Honderdvijftig stromingen en bewegingen worden langs de sociale, culture en politieke lat gelegd, om zo een helder en overzichtelijk beeld te geven van de tijd waarin zij leefden en de invloed die zij daarop hebben uitgeoefend. In Kunst in context wordt de kunstgeschiedenis aan de hand van kunstenaars en hun inspiratiebronnen in de context van de tijd geplaatst. Honderdvijftig stromingen en bewegingen worden langs de sociale, culture en politieke lat gelegd, om zo een helder en overzich ... bol.com | Kunst in context, Diane Fortenberry ... ... . Honderdvijftig stromingen en bewegingen worden langs de sociale, culture en politieke lat gelegd, om zo een helder en overzichtelijk beeld te geven van de tijd waarin zij leefden en de invloed die zij daarop hebben uitgeoefend. Kunst staat nooit op zichzelf. Als kunsthistorica ben ik geinteresseerd in de relatie tussen het kunstwerk en de (kunst)geschiedenis, het leven en de drijfveer van de kunstenaar, de ...

INFORMATIE

AUTEUR
Diane Fortenberry
DIMENSIE
7,1 MB
BESTANDSNAAM
Kunst in context.pdf

OMSCHRIJVING

In Kunst in context wordt de kunstgeschiedenis aan de hand van kunstenaars en hun inspiratiebronnen in de context van de tijd geplaatst. Honderdvijftig stromingen en bewegingen worden langs de sociale, culture en politieke lat gelegd, om zo een helder en overzichtelijk beeld te geven van de tijd waarin zij leefden en de invloed die zij daarop hebben uitgeoefend.Kunst in context is opgebouwd als een stamboom. De lezer ziet in één oogopslag hoe kunst onze gedachten over de wereld heeft bepaald. De begeleidende teksten zijn helder geschreven en geïllustreerd met meer dan zeshonderd representatieve werken uit collecties over de hele wereld, om zo de kunst in context te kunnen zien. Daarbij betrekken de auteurs ook stromingen uit Latijns Amerika, Afrika en het Verre Oosten in hun verhaal. Zo laat Kunst in context ook zien hoe stromingen elkaar in de tijd hebben beïnvloed. Het boek is voorzien van foto's, historische documenten, een glossarium en een index, wat van Kunst in context een onmisbaar naslagwerk over de kunst maakt.

Wil je het boek lezen?Kunst in context in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Diane Fortenberry. Lezen Kunst in context Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN