Karakter

Karakter - Wouter Sanderse | Tiliboo-afrobeat.com

... is een academisch centrum voor kinder- en jeugdpsychiatrie met locaties in Gelderland, Overijssel Noord-Brabant en Limburg ... Karakter - 20 definities - Encyclo ... . Kinderen en jongeren (0-18 jaar) uit alle gemeenten in Nederland kunnen -met een verwijzing- bij ons terecht voor diagnostiek en behandeling van ADHD, autisme, depressie, angst- en dwangstoornissen, gedragsstoornissen, psychose en andere psychiatrische problematiek. Karakter Een symbool uit de beschikbare symbolenset van een computer. De symbolenset van een computer is opgebouwd uit alle letters, cijfers, leestekens en enige specifieke grafische tekens, ... Synoniemen van karakter; ander woord voor karakter ... ... . De symbolenset van een computer is opgebouwd uit alle letters, cijfers, leestekens en enige specifieke grafische tekens, zoals cirkeltjes, blokjes, etc. De karakters maken deel uit van de zogenoemde `karakter-tabel`. Karakter of inborst is de combinatie van vaste innerlijke eigenschappen of karaktertrekk...

INFORMATIE

AUTEUR
Wouter Sanderse
DIMENSIE
8,1 MB
BESTANDSNAAM
Karakter.pdf

OMSCHRIJVING

Volgens de deugdethiek komt goed handelen voort uit houdingen die je gaandeweg je leven ontwikkelt, zoals moed, rechtvaardigheid en integriteit. Als je karakter hebt, streef je zulke deugden na. Ze maken je eigen leven en dat van je medemensen goed, ook als je aan het werk bent.Welke deugden zijn van belang in beroepspraktijken zoals onderwijs, zorg, recht en bedrijfsleven en hoe ontwikkel je ze? Dit boek bundelt antwoorden op die vragen en korte interviews met professionals zoals Robbert Dijkgraaf, Femke Cools en Jos de Blok. Paul van Tongeren schreef ter inleiding een beknopte geschiedenis van de deugdethiek.

Wil je het boek lezen?Karakter in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Wouter Sanderse. Lezen Karakter Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN