Hollandse klassiekers anno nu

Hollandse klassiekers anno nu - Tjitze van der Dam | Tiliboo-afrobeat.com

...e klassiekers ANNO NU is een vrolijk boek met een nuchtere kijk op de Nederlandse keuken en de mogelijkheden om iets te maken met al het moois, dat ons land aan producten biedt ... Tjitze van der Dam: Hollandse klassiekers anno nu ... . Helemaal de trend in 2018. En er is meer onder de zon dan stamppot, zoals Van der Dam laat zien. Hollandse klassiekers anno nu (Hardcover). Van zoetigheden als appeltaart en arretjescake tot hartige gerechten als hutspot en saucijzenbroodjes, de... Hollandse klassiekers anno nu . Hollandse klassiekers Tjitze van der Dam fotografie Saskia de Wal ANNO NU Van appeltaart tot zuurvlees Scriptum. INHOUD Voorwoord 6 ... te m ... Hollandse klassiekers anno nu PDF Download | BANK72 PDF ... ... Hollandse klassiekers anno nu . Hollandse klassiekers Tjitze van der Dam fotografie Saskia de Wal ANNO NU Van appeltaart tot zuurvlees Scriptum. INHOUD Voorwoord 6 ... te maken over klassieke Hollandse gerechten in een modern jasje is nu dit boek geworden. Een eerbetoon aan Outdoor & Zakmessen bekijk alles ›. Barbecues; Kamado's; Houtskoo...

INFORMATIE

AUTEUR
Tjitze van der Dam
DIMENSIE
8,9 MB
BESTANDSNAAM
Hollandse klassiekers anno nu.pdf

OMSCHRIJVING

Van zoetigheden als appeltaart en arretjescake tot hartige gerechten als hutspot en saucijzenbroodjes, de Hollandse keuken met zijn nadruk op pure en eerlijke ingrediënten heeft veel lekkers te bieden. In dit boek vind je Hollandse klassiekers met een verrassende, moderne twist, zoals bitterballen van hete bliksem, worstenbroodjes met gerookte paling, hachee van Texels lam en ijs met drop. Probeer 'vergeten' eten zoals nagelhout en jan-in-de-zak uit of ontdek streekgerechten zoals Fryske dúmkes en Limburgs zuurvlees. Maar ook appelepap, vlaflip en wentelteefjes zijn typisch Nederlands en kun je op een originele manier bereid terugvinden in dit kookboek. Of je nu op zoek bent naar simpele gerechten voor een doordeweekse dag of naar dat ene speciale feestelijke recept dat iets meer tijd in de keuken kost, dit boek biedt inspiratie voor thuiskoks die de Hollandse keuken willen (her)ontdekken. Een culinair feest van herkenning en verrassing!Tjitze van der Dam is een bevlogen Friese chef-kok, die ervaring heeft opgedaan bij Ron Blaauw restaurant en bij De Vrienden van Jacob en executive chef was bij het INK Hotel in Amsterdam.Ook organiseert hij culinaire evenementen om mensen met elkaar te verbinden.

Wil je het boek lezen?Hollandse klassiekers anno nu in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Tjitze van der Dam. Lezen Hollandse klassiekers anno nu Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN