Gids naar Nederlandse musea

Gids naar Nederlandse musea - Micky Piller | Tiliboo-afrobeat.com

...aar Nederlandse Musea is een informatieve gids die elke museum-kunstliefhebber zeker zal behagen ... Musea vanaf 1 juni weer open: dit kun je er gaan bekijken ... ... . Voor nu laat ik het boek in de woonkamer liggen voor museuminspiratie! Ik heb maar liefst de keuze uit 30 musea in Nederland. Micky en Kristoffel, Toi toi toi met de tweede editie van het boek. Museumgids Nederland is de meest complete online gids voor musea in Nederland. De Museumgids bevat de actuele gegevens van ruim 1600 musea - ook met informatie over de Museumkaart. Al met al is Gids naar de Nederlandse musea een fijn boekje om inspiratie op te doen voor een ... Gids naar Nederlandse musea | Boeken ... . Al met al is Gids naar de Nederlandse musea een fijn boekje om inspiratie op te doen voor een kunstzinnig dagje uit in Nederland museumland. De auteurs hebben voor een goede spreiding over het land gekozen en ook een mooie mix van modernere en oudere kunst gekozen zodat er voor iedereen wat wils bij zit. Gids naar Nederlandse musea - Op weg n...

INFORMATIE

AUTEUR
Micky Piller
DIMENSIE
6,1 MB
BESTANDSNAAM
Gids naar Nederlandse musea.pdf

OMSCHRIJVING

Dit boek is de ideale gids naar Nederlandse musea. De auteurs - Piller en Lieten - nemen je mee naar rustige zalen vol prachtige kunst: de eigen collecties in vaak interessante museumgebouwen. Ze bespreken beroemde en minder bekende kunstwerken uit ons culturele erfgoed. De gids helpt je die kunstwerken te leren kennen en begrijpen. Er is gekozen voor een dertigtal musea, van Leeuwarden naar Maastricht en van Enschede naar Middelburg. Piller en Lieten verrassen je door vakkundig en persoonlijk commentaar. 'Gids naar Nederlandse Musea - Op weg naar de kunst' is verfrissend en staat vol sfeerfoto's van museumzalen en van bijzondere kunstwerken. Daarnaast is er veel nuttige en praktische informatie. QR-codes bij de musea verwijzen naar de website van het desbetreffende museum, waardoor de gids actueel blijft. Een andere QR-code brengt je naar de website opwegnaardekunst.nl van Piller en Lieten; vol actuele museum-informatie.

Wil je het boek lezen?Gids naar Nederlandse musea in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Micky Piller. Lezen Gids naar Nederlandse musea Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN