Geen commentaar

Geen commentaar - Sara Vercauteren | Tiliboo-afrobeat.com

...ngen van 'geen commentaar' in het gratis Nederlands-Engels woordenboek en vele andere Engelse vertalingen ... Albon geheimzinnig over kwalificatieruns op vrijdag: "Geen ... ... . Goed, geen commentaar dus. Geen commentaar zeggen is zo ongeveer één op één een schuldbekentenis. Je krijgt een persvraag die wat ongemakkelijk is (ergo, doorgaans met de vinger op de zere plek) of die op een onhandig moment komt, maar tja… hoe komen we daar dan onderuit? Geen commentaar zeggen lijkt - zeker voor managers en bestuurders ... Geen Commentaar! Podcast-serie over crisiscommunicatie. Frank Kromer interviewt deskundigen met in de ... Commentaar - 10 definities - Encyclo ... ... Geen Commentaar! Podcast-serie over crisiscommunicatie. Frank Kromer interviewt deskundigen met in deze tweede aflevering Paul Stamsnijder. Reputatiemanagement. Hoe Henri Kruithof de VVD-fractie disciplineerde: 'Ik stond bekend als boeman' Geen Commentaar! Podcast-serie over crisiscommunicatie. Commentaar [journalist...

INFORMATIE

AUTEUR
Sara Vercauteren
DIMENSIE
7,1 MB
BESTANDSNAAM
Geen commentaar.pdf

OMSCHRIJVING

Geen commentaar 1e druk is een boek van Sara Vercauteren uitgegeven bij Pelckmans Pro. ISBN 9789463370950 Een woordvoerder of een persverantwoordelijke is van onmisbare waarde voor iedere organisatie. Nu alsmaar meer transparantie wordt verwacht van organisaties, is een professionele externe communicatie met bijvoorbeeld journalisten en via sociale media van cruciaal belang. De woordvoerder leidt de interne en externe communicatieprocessen in goede banen en wordt zo hoe langer hoe meer een echte reputatiemanager.Sara Vercauteren put uit haar eigen ervaring en uit vele gesprekken met andere woordvoerders om de knepen van het vak, de truken van de foor, de interne processen en de geheimen van de unieke relatie met journalisten uit de doeken te doen. Ze geeft een blik achter de schermen en beschrijft wat er echt speelt bij het werk van woordvoerders en persmedewerkers. De auteur lardeert praktische tips met sappige anekdotes uit haar eigen carrière en die van andere woordvoerders.Geen commentaar is een onmisbaar naslagwerk voor woordvoerders (in spe), voor organisaties die hulp zoeken bij het uitbouwen van een professionele perscommunicatie, voor journalisten die goed willen samenwerken met woordvoerders en organisaties en voor al wie interesse heeft in hoe het nieuws wordt 'gemaakt'.

Wil je het boek lezen?Geen commentaar in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Sara Vercauteren. Lezen Geen commentaar Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN