De oorsprong van onze politiek 2 - Orde en verval

De oorsprong van onze politiek 2 - Orde en verval - Francis Fukuyama | Tiliboo-afrobeat.com

...sprong van onze politiek 2 - Orde en verval 1e druk is een boek van Francis Fukuyama uitgegeven bij Atlas Contact, Uitgeverij ... De oorsprong van onze politiek Deel - Francis Fukuyama ... ... . ISBN 9789045028057 De oorsprong van onze politiek 2 - Orde en verval. Het eerste deel van De oorsprong van onze politiek werd drie jaar geleden met groot enthousiasme... Www.boekwinkeltjes.nl tweedehands boek, FUKUYAMA, FRANCIS - De oorsprong van onze politiek 2. Orde en verval. Vertaald door Robert Vernooy. ISBN 9789045028057 De nieuwe Francis Fukuyama, De oorsprong van onze politiek 2. Orde en verv ... Orde en verval eBook door Francis Fukuyama - 9789045028200 ... ... . Vertaald door Robert Vernooy. ISBN 9789045028057 De nieuwe Francis Fukuyama, De oorsprong van onze politiek 2. Orde en verval (Political Order and Political Decay, vertaald door Robert Vernooy), verschijnt 11 december. Wij publiceren voor. Het eerste deel van De oorsprong van onze politiek werd drie jaar geleden met groot enthousiasme ontvangen: 'gezaghebbend, getuigend van een indrukwekkende visie, een lev...

INFORMATIE

AUTEUR
Francis Fukuyama
DIMENSIE
6,1 MB
BESTANDSNAAM
De oorsprong van onze politiek 2 - Orde en verval.pdf

OMSCHRIJVING

De oorsprong van onze politiek 2 - Orde en verval 1e druk is een boek van Francis Fukuyama uitgegeven bij Atlas Contact, Uitgeverij. ISBN 9789045028057 Het eerste deel van De oorsprong van onze politiek werd drie jaar geleden met groot enthousiasme ontvangen: 'gezaghebbend, getuigend van een indrukwekkende visie, een levenswerk - ''laat deel twee maar komen''', schreven de kranten, van de Volkskrant tot en met The Washington Post.Inmiddels is het zo ver. Het tweede deel, Orde en verval, gaat verder waar het eerste ophield: bij de Franse Revolutie. Fukuyama laat zien hoe sterke, onafhankelijke politieke instituties ontstonden - en hoe belangrijk het is dat die ter verantwoording geroepen worden. Hij schrijft over de gevolgen van corruptie en over de manieren waarop die te bestrijden valt; over de erfenis van koloniale politiek in Latijns-Amerika, Afrika en Azië, en hij probeert uit te leggen waarom staten mislukken. Van de zo noodlottig afgelopen Arabische lente tot de gridlock in de Amerikaanse politiek: de democratie heeft het moeilijk. Een goed functionerende staat komt niet zonder moeite tot stand: De oorsprong van onze politiek 2 laat op overtuigende wijze zien, met oog voor detail maar zonder de grote lijn ooit uit het oog te verliezen, wat de sleutels voor succes zijn. Een standaardwerk voor iedereen die iets van de wereld wil begrijpen.

Wil je het boek lezen?De oorsprong van onze politiek 2 - Orde en verval in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Francis Fukuyama. Lezen De oorsprong van onze politiek 2 - Orde en verval Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN