De Levens Van Jan Six (luisterboek)

De Levens Van Jan Six (luisterboek) - Geert Mak | Tiliboo-afrobeat.com

...k beschrijft in De vele levens van Jan Six de familiegeschiedenis van Jan Six, zijn familie en zijn vele levens ... De levens van Jan Six - Geert Mak - 9789047622154 | Bruna.nl ... . Zijn portret geldt als het mooiste dat zijn vriend Rembrandt ooit maakte, het hangt - uniek - nog steeds in het familiehuis aan de Amstel. Jan kende iedereen in het 17e-eeuwse Amsterdam, van Vondel tot Spinoza. Geschreven bij De levens van Jan Six. De levens van Jan Six is een prachtig en intiem inkijkje in het leven van 4 eeuwen familie Six. Het is duidelijk dat Geert Mak zeer gedegen onderzoek naar deze familie heeft gedaan, erg knap hoe hij het he ... Recensie: De levens van Jan Six - Geert Mak | MirandaLeest ... ... . Het is duidelijk dat Geert Mak zeer gedegen onderzoek naar deze familie heeft gedaan, erg knap hoe hij het heeft om weten te zetten naar een leesbaar en interessant verhaal. Geert Mak beschrijft in De vele levens van Jan Six de familiegeschiedenis van Jan Six, zijn familie en zijn vele levens. Zijn portret geldt als het mooiste dat zijn vriend Rembrandt ooit maakte, het hangt - uniek - nog steeds in het familiehuis aan de Amstel. Jan kende iedere...

INFORMATIE

AUTEUR
Geert Mak
DIMENSIE
8,9 MB
BESTANDSNAAM
De Levens Van Jan Six (luisterboek).pdf

OMSCHRIJVING

Wat ging er om in het hoofd van een zeventiendeeeuwse patriciër? Wat bezielde deze Jan Six, vriend van Rembrandt, Vondel en de onorthodoxe diplomaat Koenraad van Beuningen? En hoe verging het deze Amsterdamse regentenfamilie in de eeuwen daarna? Hoe gingen ze om met de stad en de veranderende tijden, achter de rijke gevels van de Herengracht? Hoe hield een elite zich in stand – tot het niet meer kon?

Wil je het boek lezen?De Levens Van Jan Six (luisterboek) in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Geert Mak. Lezen De Levens Van Jan Six (luisterboek) Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN