Volledige werken van W.F. Hermans 7 - Volledige werken 7

Volledige werken van W.F. Hermans 7 - Volledige werken 7 - Willem Frederik Hermans | Tiliboo-afrobeat.com

...elde Werken? In nog geen jaren. Een paar weken geleden heb ik 248 verbeteringen in Nooit meer Slapen aangebracht ... Vind hermans volledige werken in Boeken op Marktplaats ... . Ik hoop nog eens te beleven dat ze in een herdruk kunnen komen. En zo krijg ik voortdurend spijt over allerlei oude publicaties. Misschien dat ik ook nog wel eens een paar honderd verbeteringen in Onder Professoren aanbreng. Beeldend werk. Deel 18 (verschenen voorjaar 2019) Fotobiografie Koningin Eenoog Het hoedenparadijs. 40 collages van Willem Frederik Hermans Een foto uit eigen doos! Werk van anderen. Deel 19 (verschenen najaar ... Deel 7 - W. F. Hermans Volledige Werken ... . 40 collages van Willem Frederik Hermans Een foto uit eigen doos! Werk van anderen. Deel 19 (verschenen najaar 2019) Focquenbroch, Bloemlezing uit zijn lyriek J.B. Priestley, Zonlicht op zaterdag H. Tazieff, Kraters in lichterlaaie In de Volledige Werken van Willem Frederik Hermans worden alle afzonderlijk verschenen werken en ...

INFORMATIE

AUTEUR
Willem Frederik Hermans
DIMENSIE
7,1 MB
BESTANDSNAAM
Volledige werken van W.F. Hermans 7 - Volledige werken 7.pdf

OMSCHRIJVING

Oorspr. uitg.: Amsterdam : Meulenhoff, 1948 ; Amsterdam : Van Oorschot, 1953, 1957Deel 7 van de Volledige Werken van Willem Frederik Hermans bevat diens drie klassieke verhalenbundels Moedwil en misverstand (1948), Paranoia (1953) en Een landingspoging op Newfoundland en andere verhalen (1957). Hermans toont zich daarin een meester op de korte baan: sommige van zijn verhalen en novellen genieten eenzelfde reputatie als zijn romans. Bijvoorbeeld Het behouden huis, internationaal geprezen als een van de beste oorlogsverhalen ooit, De blinde fotograaf, of Preambule, de programmatische tekst waarin Hermans openhartig is over de drijfveren van zijn eigen schrijverschap. De novellen vormen illustraties van het wereldbeeld dat hij zelf samenvatte in de titel Moedwil en misverstand: mensen berokkenen elkaar schade, en onder de schijnlaag van de orde heerst louter chaos. Schitterende verhalen, die nooit genoeg herontdekt en gelezen kunnen worden. De Volledige Werken worden bezorgd door het Huygens Instituut te Den Haag.

Wil je het boek lezen?Volledige werken van W.F. Hermans 7 - Volledige werken 7 in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Willem Frederik Hermans. Lezen Volledige werken van W.F. Hermans 7 - Volledige werken 7 Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN