Scholing en begeleiding en verzorging van kinderen - Rondom het jonge kind 4

Scholing en begeleiding en verzorging van kinderen - Rondom het jonge kind 4 - P. Tassoni | Tiliboo-afrobeat.com

...g in begeleiding en verzorging van kinderen bestaat uit vier delen: Deel 1: Leren werken met groepen kinderen Deel 2: De ontwikkeling van kinderen Deel 3: Het spel van kinderen voor professionals Deel 4: Rondom het jonge kind Samen vormen ze een uitgebreid handboek voor leidsters in kindercentra en sociaal-pedagogisch werkers ... Scholing in begeleiding en verzorging van kinderen bastaat ... ... . Rondom het jonge kind besluit met een hoofdstuk over kinderrechten 'van groot belang voor iedereen die met kinderen werkt' en een beschrijving hoe je een positieve omgeving creëert en hoe je kinderen met een beperking verzorgt. Scholing in begeleiding en verzorging van kinderen bestaat uit vier delen: Deel 1: Leren werken met groepen kinderen Scholing en begeleiding en verzorging van kinderen - Rondom het jonge kind 4 wor ... Scholing in begeleiding en verzorging van kinderen bastaat ... ... . Scholing in begeleiding en verzorging van kinderen bestaat uit vier delen: Deel 1: Leren werken met groepen kinderen Scholing en begeleiding en verzorging van kinderen - Rondom het jonge kind 4 wor...

INFORMATIE

AUTEUR
P. Tassoni
DIMENSIE
7,1 MB
BESTANDSNAAM
Scholing en begeleiding en verzorging van kinderen - Rondom het jonge kind 4.pdf

OMSCHRIJVING

In Rondom het jonge kind beschrijven we wie en wat zich allemaal rondom een kind beweegt. Allereerst komt het belang van een goede samenwerking met de ouders aan de orde, gevolgd door de herkenning van allerlei kinderziektes en de daarbij benodigde verzorging. Er volgt een overzicht van allerlei algemene voorzieningen waar groepsleidsters en ouders mee te maken kunnen krijgen. Ook de thema¿s kinderbescherming, kindermisbruik en de rol van de groepsleidster in een dergelijke situatie komen uitvoerig aan bod. Rondom het jonge kind besluit met een hoofdstuk over kinderrechten ¿ van groot belang voor iedereen die met kinderen werkt ¿ en een beschrijving hoe je een positieve omgeving creëert en hoe je kinderen met een beperking verzorgt. Scholing in begeleiding en verzorging van kinderen bestaat uit vier delen:Deel 1: Leren werken met groepen kinderenDeel 2: De ontwikkeling van kinderenDeel 3: Het spel van kinderen voor professionalsDeel 4: Rondom het jonge kindSamen vormen ze een uitgebreid handboek voor leidsters in kindercentra en sociaal-pedagogisch werkers. Naast de leerdoelen en leerinhouden, zoals die in de opleiding aan bod komen, is er ook ruime aandacht voor de beginnende werker en komen veel theoretische begrippen uitvoerig aan de orde. Behalve als handboek voor de opleidingen dienen de delen daarom ook goed als naslagwerk in de praktijk, voor thema-avonden of in het kader van bij- en nascholingsactiviteiten. Daarnaast zijn de boeken een uitermate geschikte kennismaking voor iedereen die meer wil weten over het beroepsmatig werken met kinderen van 0 tot 13 jaar.

Wil je het boek lezen?Scholing en begeleiding en verzorging van kinderen - Rondom het jonge kind 4 in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur P. Tassoni. Lezen Scholing en begeleiding en verzorging van kinderen - Rondom het jonge kind 4 Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN