Inspiratiegids voor klasinrichting en scholenbouw

Inspiratiegids voor klasinrichting en scholenbouw - Jo Tondeur | Tiliboo-afrobeat.com

...tiegids voor klasinrichting en scholenbouw 21st century skills: de kracht van fysieke leeromgevingen Door Jo Tondeur , Joost Vaesen , Lisa Herman , Marina Berbel Casas , Maria Isabel Touceda Gomez Inspiratiegids voor klasinrichting en scholenbouw (Paperback) ... Inspiratiegids voor klasinrichting en scholenbouw | Jo ... ... . Hoe kan de fysieke ruimte bijdragen tot een krachtige leeromgeving? Welke... Deze inspiratiegids voor klasinrichting en scholenbouw biedt een verzameling van ervaringen uit de praktijk, inspirerende voorbeelden en nuttige informatie over het inzetten van fysieke leeromgevingen tegen de achtergrond van 21ste-eeuwse vaardigheden. Inspiratiegids voor klasinrichting en scholenbouw. 10 oktober 2019 Bron: Acco. ... Nieuw PPS-programma voor scholenbouw; Mag dit weg - Methodiek voor herbestemming Herb ... Inspiratiegids voor klasinrichting en scholenbouw - Acco ... ... . Inspiratiegids voor klasinrichting en scholenbouw. 10 oktober 2019 Bron: Acco. ... Nieuw PPS-programma voor scholenbouw; Mag dit weg - Methodiek voor herbestemming Herb...

INFORMATIE

AUTEUR
Jo Tondeur
DIMENSIE
7,1 MB
BESTANDSNAAM
Inspiratiegids voor klasinrichting en scholenbouw.pdf

OMSCHRIJVING

Hoe kan de fysieke ruimte bijdragen tot een krachtige leeromgeving? Welke randvoorwaardenzijn noodzakelijk om deze krachtige leeromgevingen te ontwikkelen met het oogop 21st Century Skills? Of hoe zorg ik ervoor dat het hele schoolteam, de architecten en debouwheren op dezelfde golfengte zitten? Wij reiken graag handvatten aan om met jouwfysieke leeromgeving aan de slag te gaan. Of het nu over de inrichting van de klas gaat ofover het (ver)bouwen van jouw droomschool.Deze inspiratiegids biedt een verzameling van ervaringen uit de praktijk, inspirerendevoorbeelden en nuttige informatie over het inzetten van fysieke leeromgevingen tegen deachtergrond van 21ste-eeuwse vaardigheden. Je vindt die informatie ook nog eens handigsamengevat in een overzichtelijke matrix die pedagogiek met ruimte combineert. Een interdisciplinaireaanpak staat in dit boek centraal. Voor deze inspiratiegids werkten onderwijskundigenen architecten niet naast, maar met elkaar!

Wil je het boek lezen?Inspiratiegids voor klasinrichting en scholenbouw in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Jo Tondeur. Lezen Inspiratiegids voor klasinrichting en scholenbouw Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN