Griekse Zomers

Griekse Zomers - Wilma Hollander | Tiliboo-afrobeat.com

...e recepten maken? Allerhande geeft jou de lekkerste Griekse recepten recepten én handige tips om dit gerecht tot een succes te maken ... Griekenland klimaat en weer - temperatuur - Griekenland.net ... . Eet smakelijk! Griekse Zomers (Paperback). Een heerlijke romantische dubbelroman van topschrijfster Wilma Hollander! ZomerdroomIn het zonnige Griekenland raken Sofie... Griekse Zomers. Een heerlijke romantische dubbelroman van topschrijfster Wilma Hollander! Zomerdroom In het zonnige Griekenland raken Sofie en Marleen... Frisse en lichte zomerse recepten zoals maaltijd- salades, heldere soepen, fruitsalades en lekkere smoothies. Ook lichte pasta ge ... Gaan we dit jaar ondanks het coronavirus ... - De Griekse Gids ... ... Frisse en lichte zomerse recepten zoals maaltijd- salades, heldere soepen, fruitsalades en lekkere smoothies. Ook lichte pasta gerechten en barbecue gerechten zijn ideaal bij zomerse temperaturen. Probeer nu een van deze heerlijke recepten voor jouw zomerse maaltijd of picknick in de zon. Bek...

INFORMATIE

AUTEUR
Wilma Hollander
DIMENSIE
6,1 MB
BESTANDSNAAM
Griekse Zomers.pdf

OMSCHRIJVING

Een heerlijke romantische dubbelroman van topschrijfster Wilma Hollander! ZomerdroomIn het zonnige Griekenland raken Sofie en Marleen betrokken bij een geheimzinnige moord in een romantisch Grieks bergdorpje. Als dan ook de liefde om de hoek komt kijken, verandert hun leven al snel in een adembenemende, zinderende zomerdroom...Een ZomernachtReisjournaliste Emily Lensinck wordt naar de bergen van Noord-Griekenland gestuurd om een reportage te maken over een geheimzinnige zigeunerstam. Gelukkig gaat er ook een knappe fotograaf mee op de expeditie...Wilma Hollander schrijft haar romantische boeken het liefst op het met druivenranken overdekte terras van haar knusse woning in Griekenland. Blauwe luchten, romantische strandjes en verre oorden dienen dan ook vaak als achtergrond voor haar eigentijdse populaire liefdesverhalen. Naast haar romans voor Uitgeverij Cupido schrijft Wilma momenteel de eerste Nederlandse Harlequin Romance-trilogie 'De Rozen van Beekbrugge' voor het Amerikaanse uitgeversconcern HarperCollins Publishers.

Wil je het boek lezen?Griekse Zomers in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Wilma Hollander. Lezen Griekse Zomers Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN