Grammafoon

Grammafoon - Karine Jekel | Tiliboo-afrobeat.com

...bij Bistro de Grammofoon, waar gezelligheid en gastronomische bekoring thuis zijn!In ons hartelijke restaurant geniet u van een warme sfeer, een vriendelijke babbel … en natuurlijk van overheerlijke gerechten ... Platenspeler kopen | The Retro Family | Platenspelers ... ... . Onze specialiteiten zijn vlees en Steppegras, maar onze seizoensgebonden kaart biedt u een fijne mix van culinaire klassiekers, lichte gerechtjes en bijzondere vleesgerechten. Een platenspeler - ook wel draaitafel, grammofoon of pick-up genoemd - is een apparaat om grammofoonplaten af te spelen. De eerste grammofoons bevatten een opwindmechanisme om de plaat te kunnen laten draaien en een hoorn om de trilling van de naald mechanisc ... Buizenradio & Grammofoon veiling - Catawiki ... . De eerste grammofoons bevatten een opwindmechanisme om de plaat te kunnen laten draaien en een hoorn om de trilling van de naald mechanisc...

INFORMATIE

AUTEUR
Karine Jekel
DIMENSIE
7,1 MB
BESTANDSNAAM
Grammafoon.pdf

OMSCHRIJVING

Grammafoon 1e druk is een boek van Karine Jekel uitgegeven bij Kleurrijker Bv. ISBN 9789490807061 Wat is [email protected]?Grammatica is een belangrijk deel van taal, maar taal is meer dan grammatica. En dat is precies wat [email protected] biedt. De inhoud bouwt op van klanken naar woorden, en van woorden naar zinnen. Je leert ook wat je ermee kunt: praten met anderen. Vragen als 'Hoe kan ik het verschil leren horen tussen de u en de eu? Waar moet het werkwoord staan in deze zin? Hoe nodig ik iemand uit voor een feest?' behoren na [email protected] tot de verleden tijd!Voor wie is [email protected][email protected] is geschikt voor anderstaligen die de Nederlandse grammatica willen lerenn willen leren gebruiken. [email protected] is in de klas, maar ook thuis te gebruiken, alleen of met anderen en los van of samen met andere producten van KleurRijker. Het boek is geschreven op taalniveau A2.Wat biedt [email protected]?- acht hoofdstukken met meer dan 75 verschillende onderwerpen- creatieve en gevarieerde opdrachten- handige bijlages achterin het boek- online antwoordenboek, opnames van luisteropdrachten en informatie voor docenten- de mogelijkheid om veel meer te oefenen met [email protected] [email protected] is compleet, begrijpelijk, veelzijdig en praktisch.

Wil je het boek lezen?Grammafoon in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Karine Jekel. Lezen Grammafoon Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN