De rijke wereld van kloosterkruiden

De rijke wereld van kloosterkruiden - Tini Brugge | Tiliboo-afrobeat.com

...gge en Vanessa van Koppen openen de deuren naar 'De rijke wereld van kloosterkruiden' ... De rijke wereld van kloosterkruiden - Veen Bosch & Keuning ... ... . Zij verbinden de eeuwenlange kloostertraditie van koken met kruiden met eenvoudige aardse recepten: passend bij het seizoen, gezond en lekker. Vanaf 13.30 uur kunt u bij de Abdij van Egmond kloosterkruiden ontdekken, proeven, zien, ruiken. Volg een workshop bij Tini Brugge of Vanessa van Koppen, auteurs van het boek 'De rijke wereld van kloosterkruiden': Tini verbindt de Regel van Benedictus met beleving van de tuin.Waarnemen, voelen en proeven op een tocht langs verschillende kruiden in de Abdijtui ... De rijke wereld van kloosterkruiden - SpiritueelBoek.nl ... .Waarnemen, voelen en proeven op een tocht langs verschillende kruiden in de Abdijtuin. Tini Brugge en Vanessa van Koppen, De rijke wereld van de kloosterkruiden Een mooi, informatief kookboek met tuinkruiden als thema. De vormgeving is in rustige pasteltinten, het letterfont is zelfs iets te rustig, want de dunne, grijze letters zijn soms wat moeilijk t...

INFORMATIE

AUTEUR
Tini Brugge
DIMENSIE
8,1 MB
BESTANDSNAAM
De rijke wereld van kloosterkruiden.pdf

OMSCHRIJVING

Tini Brugge en Vanessa van Koppen openen de deuren naar 'De rijke wereld van kloosterkruiden'. Zij verbinden de eeuwenlange kloostertraditie van koken met kruiden met eenvoudige aardse recepten: passend bij het seizoen, gezond en lekker. Koken met verse kruiden geeft een extra dimensie aan een gerecht, de dimensie van duurzaamheid, rust en culinair genieten. Het boek bevat inspirerende verhalen vanuit de stilte van een kloostertuin en veel informatie over kruiden en kruidentuinen in Nederland en België. De 'smakelijke' kleurenfoto's van de veertig gerechten maken het helemaal af.

Wil je het boek lezen?De rijke wereld van kloosterkruiden in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Tini Brugge. Lezen De rijke wereld van kloosterkruiden Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN