De praktijk van de positieve psychologie

De praktijk van de positieve psychologie - Pim Steerneman | Tiliboo-afrobeat.com

... in De praktijk van de positieve psychologie ligt op toepassingen van de positieve psychologie en meer concreet op interventies in organisaties in transitie, op school en het werk ... De betekenis van de positieve psychologie voor het onderwijs ... . In deze preview gaat de auteur in op het belang van kansgericht denken. Dit jaar wordt het jaar van de positieve psychologie, zo bedacht ik me. In Positieve psychologie in de praktijk gaat Fredrike Bannink uitgebreid in op deze veelbelovende nieuwe vorm van psychologie. In het eerste deel beschrijft zij de state of the art van theorie en onderzoek van de ´familieleden´ van de Positieve psychologie, waaronder: Optimisme, Hoop, Geluk, Veerkrach ... Positieve Psychologie in de praktijk - Windesheim in ... ... . In het eerste deel beschrijft zij de state of the art van theorie en onderzoek van de ´familieleden´ van de Positieve psychologie, waaronder: Optimisme, Hoop, Geluk, Veerkracht, Flow, Positieve Emoties, Dankbaarheid en Zelfrespect. "De praktijk van de positieve psychologie 1e druk is een boek van Pim Steerneman uitgegeven bij Cyclus-Garant P/A Maklu B.V.. ISBN 9789085750611 Positieve psychologie doet onderzoek naar omstandigheden waarbij mensen tot bloei komen en naar technieken die h...

INFORMATIE

AUTEUR
Pim Steerneman
DIMENSIE
8,1 MB
BESTANDSNAAM
De praktijk van de positieve psychologie.pdf

OMSCHRIJVING

Positieve psychologie doet onderzoek naar omstandigheden waarbij mensen tot bloei komen en naar technieken die het welbevinden van mensen bevorderen: onderzoek naar en training van empathie, vriendelijkheid, humor en optimisme.In dit boek staat het stimuleren van deze positieve emoties centraal. De focus ligt op toepassingen van de positieve psychologie en meer concreet op interventies in organisaties in transitie, op school en op het werk.''Dit boek is een aanrader voor iedereen die meer wil weten over hoe je positieve energie kan ontwikkelen in organisaties. Een praktisch en inspirerend boek waarin de kracht van positieve verbindingen in organisaties centraal staat. Ik beveel het van harte aan!''Menno LantingOver de auteurDr. Pim Steerneman MBA, psycholoog en bedrijfskundige, is bestuursvoorzitter van Sevagram, een zorggroep in Zuid-Limburg.

Wil je het boek lezen?De praktijk van de positieve psychologie in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Pim Steerneman. Lezen De praktijk van de positieve psychologie Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN