SYB van der Ploeg

SYB van der Ploeg - Roely Boer | Tiliboo-afrobeat.com

...p. Syb van der Ploeg is geboren in Dokkum, maar woonde het grootste deel van zijn jeugd in Zwaagwesteinde ... Syb van der Ploeg - 'Oardelmetersesje' Ft. Wiebe Kaspers ... .In zijn middelbareschooltijd zat hij op de Christelijke Mavo 'De Saad' in Damwoude.Hij speelde vanaf 1985 in een bandje, Wish to Escape, met 'zijn grote neef' Peter van der Ploeg (gitaar), Kees Bode (toetsen), Dicky Visser (drums) en Sytse Broersma (bas). Het boek, de cd en de voorstelling Dinsdag 12 november in Theater Sneek | 20.15 uur Unieke mogelijkheid om de presentatie van het boek, de cd en een preview van de nieuwste voorstel ... bol.com | Syb van der Ploeg artikelen kopen? Alle ... ... .15 uur Unieke mogelijkheid om de presentatie van het boek, de cd en een preview van de nieuwste voorstelling van Syb van der Ploeg bij te wonen! Dit doen wij om een vraag te kunnen beantwoorden of omdat u zich aanmeldt voor een dienst of service. Wij delen deze gegevens niet met derden. Het gaat om...

INFORMATIE

AUTEUR
Roely Boer
DIMENSIE
9,1 MB
BESTANDSNAAM
SYB van der Ploeg.pdf

OMSCHRIJVING

Zeg de naam Syb van der Ploeg. Dan volgt steevast: van De Kast? Maar Syb van der Ploeg is veel meer dan de zanger van de Friese band. Hij begon de Engelse rockband Spanner, maakte een solo-cd, speelde in musicals, was Jezus in de eerste Passion, zong met het NNO, reist al tien jaar de theaters langs met Motel WestCoast en The Best of Britain. En dat is nog lang niet alles. Kortom Syb is met recht een "reiziger in muziek'.Syb van der Ploeg is ook op en top sportman. Hardlopen, fietsen, zwemmen, schaatsen, marathons en triathlons. Hij is de man achter de Mar-athon Sneek. Bovendien is hij een groot natuurliefhebber met een grote liefde voor Friesland Muziek en sport. In de theatervoorstelling SportSound brengt Syb zijn twee liefdes die zo onlosmakelijk zijn verbonden bij elkaar. In dit boek vertelt hij over hoe die liefdes hem als mens, muzikant en sporter mede hebben gevormd. Van zijn eerste bandje tot de theatervoorstelling The Stones vs The Beatles Battle en alles daartussenin met een grote rol voor De Kast. De weg ernaartoe, de doorbraak en de hoogtijdagen, maar ook de andere kant van het succes en het leven erna. Van de eerste schreden op het voetbalveld en de eerste racefietsjes tot de hele triathlon op zijn vijftigste.Al jong werd hij geïnspireerd door Gerard Nijboer, Hennie Kuiper, Rob Barel en later ook door Foppe de Haan, Rintje Ritsma en Henk Angenent. Topsporters die nog altijd behoren tot zijn sporthelden. De zes persoonlijke interviews sluiten naadloos aan bij zijn verhaal.

Wil je het boek lezen?SYB van der Ploeg in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Roely Boer. Lezen SYB van der Ploeg Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN