Overtuigend adviseren

Overtuigend adviseren - Taalwerkplaats | Tiliboo-afrobeat.com

...rdoel kan zijn: overtuigend en krachtig adviseren ... PDF Overtuigend communiceren en adviseren - blog.secretary.nl ... . Maar daar is verwarring over. Soms denkt men dat de training adviesvaardigheden een blik opent met tips, tools en trucs waarna de wereld er een stuk rooskleuriger uitziet voor de adviseur. Toch is dit niet het geval. In 'Overtuigend adviseren' gaat Bert Ruck dieper in op een aantal vaardigheden die essentieel zijn bij het optreden als adviseur. De opbouw van zijn betoog is logisch en gestructureerd, wat juist die professionals erg zal aanspreken. De gebruikte literatuur van 'Overtuigend advise ... PDF Inhoud - Managementboek.nl ... . De gebruikte literatuur van 'Overtuigend adviseren' bevat veel boeken over onderhandelen. Overtuigend adviseren 1e druk is een boek van Taalwerkplaats uitgegeven bij Academic Service. ISBN 9789052617060 De juiste vragen stellen, begrijpelijk schrijven, boeiend presenteren Een goed advies - én de acceptatie ervan - staat of va...

INFORMATIE

AUTEUR
Taalwerkplaats
DIMENSIE
7,1 MB
BESTANDSNAAM
Overtuigend adviseren.pdf

OMSCHRIJVING

Overtuigend adviseren 1e druk is een boek van Taalwerkplaats uitgegeven bij Academic Service. ISBN 9789052617060 De juiste vragen stellen, begrijpelijk schrijven, boeiend presenterenEen goed advies – én de acceptatie ervan – staat of valt met een goede communicatie tussen adviseur en opdrachtgever. Dat geldt voor elke belangrijke stap in het adviestraject: het intakegesprek, de schriftelijke presentatie van het advies en de toelichting ervan voor beslissers. Hoe stel je de juiste vragen en schrijf je een heldere adviestekst? En wat zijn de geheimen van een soepele, ontspannen adviespresentatie die de basis legt voor een breedgedragen besluit?Overtuigend adviseren biedt de tools die je als adviseur een stap verder brengen. Omdat ze je in staat stellen je advies veel handiger te verkopen, ook aan een niet-deskundig publiek. Belangrijk daarbij is:• de vraag achter de vraag ontdekken;• strategisch communiceren: actoren- en krachtenveldanalyse;• je advies kernachtig op papier zetten;• je advies overtuigend presenteren voor beslissers;• omgaan met weerstand: van conflict naar dialoog.Overtuigend adviseren is een handboek voor de adviseur, met oplossingen die je direct in de praktijk kunt toepassen.Bert Ruck schreef eerder het succesvolle Haal binnen die opdracht! De winnende methode voor het schrijven van offertes en Overtuigen op papier. Hij geeft communicatietrainingen vanuit zijn bureau a4 training.

Wil je het boek lezen?Overtuigend adviseren in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Taalwerkplaats. Lezen Overtuigend adviseren Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN