Moederdag

Moederdag - Nele Neuhaus | Tiliboo-afrobeat.com

...ag 2021, zondag 9 mei 2021. Bekijk hier wanneer het moederdag 2021 is en op welke datum en dag moederdag 2021 valt ... Moederdag 2020 - Hoe ga jij een fijne Moederdag wensen ... ... . Moederdag. Moederdag, we vieren het maar één keer in het jaar. Jij mam, staat echter elke dag opnieuw weer voor ons klaar! Je doet dat met veel liefde. Ik weet, het maakt jou blij. Echt, ik gun iedereen een moeder zoals jij! (Maria Riksten-Brouwer) Moederdag 2021, Moederdag 2022 en verder. Bekijk hier de feestdagen van Nederland in 2020, inclusief Moederdag 2021, Moederdag 2022 en verder en veel ande ... Moederdag Gedichten & korte moederdag gedichtjes ... . Bekijk hier de feestdagen van Nederland in 2020, inclusief Moederdag 2021, Moederdag 2022 en verder en veel andere feestdagen in Nederland. Bekijk de categorie moederdag op hema.nl. En shop de leukste artikelen voor een echt HEMA prijsje. Voor 21:30 uur besteld = morgen in huis. Echt HEMA. Moederdagcadeau kopen. Moederdag is de dag om moeders, oma's, stief...

INFORMATIE

AUTEUR
Nele Neuhaus
DIMENSIE
7,1 MB
BESTANDSNAAM
Moederdag.pdf

OMSCHRIJVING

In zijn huis wordt het lichaam van Theodor Reifenrath gevonden. Wanneer rechercheur Pia Sander en haar baas Oliver von Bodenstein het huis doorzoeken, stuiten ze vervolgens op menselijke botten, waarna drie vrouwenlichamen worden opgegraven.Forensisch patholoog Henning Kirchhoff stelt al snel de identiteit van de vrouwen vast. Er zijn enkele opvallende overeenkomsten met een paar andere zaken, en Pia ontdekt dat de laatste decennia bijna elk jaar rond Moederdag een vrouw is verdwenen.Het is bijna Moederdag, dus Pia en haar collega's moeten alles op alles zetten om voor die tijd te achterhalen of Reifenrath achter deze moorden zat, of dat de moordenaar binnenkort zijn volgende slachtoffer zal maken.

Wil je het boek lezen?Moederdag in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Nele Neuhaus. Lezen Moederdag Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN