iTheorie 2013

iTheorie 2013 - Lens Media | Tiliboo-afrobeat.com

...orie-examen leren. Theorieles voor het theorie-examen was nog nooit zo leuk en leerzaam ... Theorie - Rijschool Afrit Meppel ... . iTheorie is een complete theorie opleiding en bestaat uit een compleet digitaal theorieboek, maar liefst 50 theorie-examens, lesfilms over gevaarherkenning en instructiefilms voor de praktijkles.. Compleet digitaal theorieboek met de 25 CBR hoofdstukken Theorie-examens oefenen. Een CBR theorie-examen bestaat uit drie delen. In het eerste deel met de gevaarherkenningsvragen, krijg je 8 seconden bedenktijd per ... Auto theorie leren - iTheorie - CBR theorie-examen leren ... ... . In het eerste deel met de gevaarherkenningsvragen, krijg je 8 seconden bedenktijd per vraag. Bij elke vraag moet je de keuze maken wat jij in die (foto)situatie zou doen: remmen, gas loslaten of niets. iTheorie 2013 (Bindwijze overig). Het pakket bestaat uit een kaart met een persoonlijke toegangscode welke recht geeft op een complete...

INFORMATIE

AUTEUR
Lens Media
DIMENSIE
7,1 MB
BESTANDSNAAM
iTheorie 2013.pdf

OMSCHRIJVING

Het pakket bestaat uit een kaart met een persoonlijke toegangscode welke recht geeft op een complete theorie opleiding voor het rijbewijs.Via de website iTheorie.nl kan met dit pakket, na het inloggen, een complete theorie-opleiding gevolgd worden voor het theorie-examen. Bij de eerste keer inloggen wordt gevraagd voor welk rijbewijs de opleiding gevolgd gaat worden.De opleiding begint met een digitaal theorieboek bestaande uit 25 hoofdstukken, elk gevolgd door een toets. Daarna kunnen er 50 complete theorie-examens zoals bij het CBR geoefend worden. Bovendien bevat de opleiding een gratis herhalingscursus, praktijkanimatiefilms en nog veel meer extra's. De opleiding kent geen tijdslimiet en is daarom, mede dankzij dat alles ook wordt voorgelezen, zeer geschikt voor dyslectici. iTheorie is een zeer gestructureerde manier van leren en daarom bij uitstek geschikt ter vervanging van theorielessen op de rijschool. Elke toets en elk examen wordt, nadat deze is behandeld, afgesloten. Daarna kan men door naar het volgende onderdeel. iTheorie wordt niet voor niks door duizenden rijscholen gebruikt en verkocht.Maak nu gebruik van deze snelle opleiding en slaag snel voor je theorie!

Wil je het boek lezen?iTheorie 2013 in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Lens Media. Lezen iTheorie 2013 Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN