Insight guides - Kenia

Insight guides - Kenia - Philip Briggs | Tiliboo-afrobeat.com

... Guides onderscheiden zich van andere reisgidsen De prachtige reisgidsenserie INSIGHT GUIDES bestaat al meer dan 40 jaar en op deze website vindt u alle Nederlandstalige edities ... Insight Guides Kenya eBook by Insight Guides ... ... . Insight Guides vertellen de lezer vóór en tijdens de reis alles over de plaats van bestemming. Insight guides - Kenia (Paperback). Kenia is het safariland bij uitstek. Per jeep of heteluchtballon op zoek naar 'Afrika's Grote Vijf', het... Maar Kenia heeft veel méér te bieden dan wilde dieren alleen. De auteurs en fotografen laten u op de bekende, onovertroffen en veelvuldig bekroonde Insight Guide -wijze in ... Insight Guide Kenia kopen | ANWB Webwinkel ... ... Maar Kenia heeft veel méér te bieden dan wilde dieren alleen. De auteurs en fotografen laten u op de bekende, onovertroffen en veelvuldig bekroonde Insight Guide -wijze in woord en beeld kennismaken met alle andere opmerkelijke bezienswaardigheden, landschappen en culturen. 'Ons' Europa heeft veel te bieden. Denk aan de prachtige streek Toscane in Italië (zo mooi dat we er een aparte reisgids aan besteed hebben), o...

INFORMATIE

AUTEUR
Philip Briggs
DIMENSIE
7,1 MB
BESTANDSNAAM
Insight guides - Kenia.pdf

OMSCHRIJVING

Kenia is het safariland bij uitstek. Per jeep of heteluchtballon op zoek naar 'Afrika's Grote Vijf', het spectaculaire vijftal dat elke bezoeker wil zien. Maar Kenia heeft veel méér te bieden dan wilde dieren alleen.De auteurs en fotografen laten u op de bekende, onovertroffen en veelvuldig bekroonde Insight Guide-wijze in woord en beeld kennismaken met alle andere opmerkelijke bezienswaardigheden, landschappen en culturen. In de eerste hoofdstukken leest u alles over de geschiedenis, cultuur, flora en fauna, de keuken van Kenia, sport en de bevolking.Vervolgens nemen de auteurs u mee op reis. Van de moderne hoofdstad Nairobi naar de bruisende havenstad Mombasa. Langs de prachtige stranden naar de met sneeuw bedekte bergtoppen op weg naar de oude volken als de Masai. Over glooiende grasvlakten van de Masai Mara naar het befaamde jadegroene Turkanameer; alles komt aan bod. Deze hoofdstukken worden afgewisseld met thema- en wetenswaardpagina's over onder andere 'In vrijheid geboren', 'De Swahili', 'De Olifantenclan' en 'Mount Kenya'. De gedetailleerde kaarten en prachtige kleurenfoto's maken deze gids compleet.In het gedeelte 'Reisinformatie' vindt u alles over vervoer, accommodatie, toeristische tips, reisbenodigdheden, noodgevallen, gezondheid, toeristische tips, klimaat, winkelen, veiligheid, nuttige adressen en talloze andere wetenswaardigheden. Insight Guide Kenia is hierdoor niet alleen een bron van informatie en inspiratie, maar ook een bijzonder praktische reisgids.

Wil je het boek lezen?Insight guides - Kenia in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Philip Briggs. Lezen Insight guides - Kenia Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN