De bloemen van Jan Siebelink

De bloemen van Jan Siebelink - Jan Siebelink | Tiliboo-afrobeat.com

...belink is de schepper van vele onvergetelijke personages ... Boekverslag Nederlands De bloemen van Oscar Kristelijn ... ... . Maar als stille getuigen zijn er in al zijn romans en verhalen ook altijd de bloemen en planten. Op de achtergrond vertellen ze een eigen verhaal, de geschiedenis van de kwekerij, en uiteindelijk zeggen ze ook veel over Jan Siebelink zelf. Jan Siebelink is de schepper van vele onvergetelijke personages. Maar als stille getuigen zijn er in al zijn romans en verhalen ook altijd de bloemen en planten. Op de achtergrond vertellen ze een eigen verhaal, de g ... Boeken - Jan Siebelink ... . Op de achtergrond vertellen ze een eigen verhaal, de geschiedenis van de kwekerij, en uiteindelijk zeggen ze ook veel over Jan Siebelink zelf. De bloemen van Jan Siebelink is een origineel 'herbarium', een overzicht van de stille getuigen in het oeuvre van de schrijver. Dit boek haalt ze uit de figurantenrol. De afbeeldingen van de bloemen en planten, van aalbessenstruik tot en met zwaardlelie, zijn haast negentiende-eeuws omfloerst, afgedrukt op een passende perkamentachtige kleur beige papier....

INFORMATIE

AUTEUR
Jan Siebelink
DIMENSIE
7,9 MB
BESTANDSNAAM
De bloemen van Jan Siebelink.pdf

OMSCHRIJVING

Jan Siebelink is de schepper van vele onvergetelijke personages. Maar als stille getuigen zijn er in al zijn romans en verhalen ook altijd de bloemen en planten. Op de achtergrond vertellen ze een eigen verhaal, de geschiedenis van de kwekerij, en uiteindelijk zeggen ze ook veel over Jan Siebelink zelf.Onder zijn fijnzinnige pen krijgen de planten in dit herbarium een geheel nieuw leven, zoals nog nooit in een flora is beschreven. Ze gaan een geheimzinnig en ongekend verband aan.Schrijven is allereerst terugvinden. Planten en bloemen zijn voor mij vertrouwde tekens, bakens. Ze horen vanzelfsprekend bij het decor dat ik optrek voor mijn verhaal. Ik bedenk ze niet. Ze dringen zich niet op. Ze zijn er gewoon. Wegwijzers.

Wil je het boek lezen?De bloemen van Jan Siebelink in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Jan Siebelink. Lezen De bloemen van Jan Siebelink Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN