Boom Hulpboek - Op verhaal komen

Boom Hulpboek - Op verhaal komen - Ernst Bohlmeijer | Tiliboo-afrobeat.com

...aal komen van Ernst Bohlmeijer, Gerben Westerhof, 9789089539861 voor € 28,50 bij Boom Psychologie ... Op verhaal komen: je autobiografie als bron van wijsheid ... ... . Geen verzendkosten vanaf € 20,-. Geschreven bij Boom Hulpboek - Op verhaal komen. Door de vragen die in dit boek gesteld worden, word je tot nadenken gestemd. Door die vragen, komen herinneringen boven, voelde ik weer emoties bij die herinneringen die ik vergeten was. Ik hou van schrijven en door dit boek is het leuk om door de structuur geleid te worden. Op verhaal komen Je autobiografie als bron van wijsheid. Ernst Bohlmeijer, Gerben Westerhof | Boo ... Top Honderd | Boom Hulpboek - Leven met pijn - Karlein ... ... . Op verhaal komen Je autobiografie als bron van wijsheid. Ernst Bohlmeijer, Gerben Westerhof | Boom uitgevers Amsterdam. ... De methodes die worden gebruikt in de serie Boom Hulpboek zijn ontwikkeld door specialisten uit het specifieke vakgebied. Online...

INFORMATIE

AUTEUR
Ernst Bohlmeijer
DIMENSIE
7,1 MB
BESTANDSNAAM
Boom Hulpboek - Op verhaal komen.pdf

OMSCHRIJVING

Op verhaal komenHerinneringen als bron van wijsheidErnst Bohlmeijer, Gerben WesterhofHoe kunnen herinneringen je helpen om je leven richting te geven? Aan de hand van dit boek ontdek je niet alleen de rode draad in je levensloop, maar leer je ook negatieve gebeurtenissen te verwerken.De theorie en de oefeningen in dit Boom Hulpboek zijn gebaseerd op wetenschappelijk onderzoek naar de werking van het autobiografisch geheugen en de functies van herinneringen en onze levensverhalen. Door jezelf de juiste vragen te stellen kun je je valkuilen ontdekken, moeilijke gebeurtenissen een plaats geven en geïnspireerd raken om iets moois van het leven te maken. Het boek bevat een cd-rom met oefeningen.Over de auteurErnst Bohlmeijer en Gerben Westerhof zijn werkzaam bij de Universiteit Twente. Hun onderzoek richt zich vooral op thema’s als zingeving, identiteit, herinneringen en levensverhalen en de relatie van deze onderwerpen met geestelijke gezondheid.

Wil je het boek lezen?Boom Hulpboek - Op verhaal komen in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Ernst Bohlmeijer. Lezen Boom Hulpboek - Op verhaal komen Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN