Tenen Lezen

Tenen Lezen - Irene Somogyi | Tiliboo-afrobeat.com

...en. Met behulp van tenenlezen krijg je meer inzicht in iemands karakter, zijn persoonlijkheid, gedrag en levenshouding ... Tenen Lezen door Imre Somogyi, Margriet Somogyi (gebonden ... ... . Hierdoor kan iemand die je tenen leest aangeven wat je sterke en zwakke punten zijn en waarom je tegen bepaalde situaties in je leven aan loopt, op het gebied van werk, relaties en opvoeding. Kromme tenen gaan bij voorbeeld weer recht staan en gedraaide tenen draaien terug. Tenen lezen kan wel alleen bij gezonde tenen, tenen die bijvoorbeeld vergroeid zijn door reumatoïde artritis kunnen niet goed gelezen worden. De grondleggers De grondleggers van het "tenen lezen" zijn Imre en Margriet Somogyi. Tenen Lezen. Kromme tenen, jube ... Wat zeggen je tenen? | Mens en Gezondheid: Alternatief ... . De grondleggers De grondleggers van het "tenen lezen" zijn Imre en Margriet Somogyi. Tenen Lezen. Kromme tenen, jubeltenen, haasttenen, verstopte tenen... Iedere teen heeft zijn eigen verhaal. Ik mijn praktijk doe ik niet aan tenen lezen maar ik vind het wel leuk om er iets over te vertellen.. Welke teen val...

INFORMATIE

AUTEUR
Irene Somogyi
DIMENSIE
8,1 MB
BESTANDSNAAM
Tenen Lezen.pdf

OMSCHRIJVING

Sinds Imre en Margriet Somogyi het "tenen-lezen' hebben gelanceerd, is het bekijken van tenen een ingeburgerd fenomeen geworden. De auteurs ontdekten na ruim tien jaar studie, dat de stand en vorm van de tenen vertellen hoe iemand met zijn emoties omgaat, en hoe zijn karakter in elkaar zit. Naast beroepsbeoefenaars die zich met voeten bezig houden, zijn ook veel andere geïnteresseerden "tenenlezer' geworden. Veel mensen gebruiken tenen lezen om onder andere hun kind tijdens de groei en in latere leeftijdsfasen beter te kunnen begrijpen. Mede op deze manier ontstaat meer begrip en een betere ouder-/kindrelatie. Na 30 jaar, waarin Tenen Lezen wereldwijd in 16 talen wordt uitgeven en vele herdrukken mocht beleven, is dit de nieuwste versie van het eerste boek. Het taalgebruik is vereenvoudigd en het is voorzien van verduidelijkende lijntekeningen en foto's. Daarnaast is de laatste feedback erin verwerkt.Deze "jubileumuitgave' verschijnt bovendien in een tijd waarin wereldwijd zelfreflexie en de drang naar persoonlijke ontwikkeling hand over hand toeneemt. Het lezen van tenen is een manier om hier verrassend scherp inzicht in te krijgen. De vorm en de stand van je tenen vertellen alles over hoe jij met emoties omgaat en welke karaktereigenschappen jij bezit. Wat zijn je sterke en je zwakkere kanten? Welke mogelijkheden heb jij allemaal in je zitten? Ben jij inderdaad een open boek of blijkt dit toch anders te zijn? Tenen liegen niet. Ze vertellen alles over jou. Ga zelf op onderzoek uit en ontdek wat jouw tenen je zeggen.

Wil je het boek lezen?Tenen Lezen in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Irene Somogyi. Lezen Tenen Lezen Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN