Moeilijk voor zichzelf en de omgeving

Moeilijk voor zichzelf en de omgeving - Yvonne Brinkerink | Tiliboo-afrobeat.com

...k voor zichzelf en de omgeving 1e druk is een boek van Yvonne Brinkerink uitgegeven bij Maklu ... Waarom hoogsensitieve kinderen het moeilijk vinden om voor ... ... . ISBN 9789085750390 Hoe voed je een kind op dat niet lief k n zijn, dat altijd dwars ligt, en zijn omgeving terroriseert? Moeilijk voor zichzelf en de omgeving (Paperback). Moeilijk voor zichzelf en de omgeving 1e druk is een boek van Yvonne Brinkerink uitgegeven bij Maklu.... Moeilijk voor zichzelf en de omgeving is een geweldig boek. We raden u aan het boek van Moeilijk voor zichzelf en de omgeving PDF te downloaden op onze ... Bureau ISBN - Moeilijk voor zichzelf en de omgeving ... . We raden u aan het boek van Moeilijk voor zichzelf en de omgeving PDF te downloaden op onze website bank72.nl Er zijn ook andere boeken van de auteur Moeilijk voor zichzelf en de omgeving Moeilijk voor zichzelf en de omgeving (eBook) Yvonne Brinkerink is een geweldige auteur. Download en lees het boek Moeilijk voor zichzelf en de omgeving op onze website pianofortefestival.nl. Hele...

INFORMATIE

AUTEUR
Yvonne Brinkerink
DIMENSIE
7,1 MB
BESTANDSNAAM
Moeilijk voor zichzelf en de omgeving.pdf

OMSCHRIJVING

Moeilijk voor zichzelf en de omgeving 1e druk is een boek van Yvonne Brinkerink uitgegeven bij Maklu. ISBN 9789085750390 Hoe voed je een kind op dat niet lief k n zijn, dat altijd dwars ligt, en zijn omgeving terroriseert? Een kind met een oppositionele, opstandige (ODD) of een antisociale (CD) gedragsstoornis?Ouders, leerkrachten en andere opvoeders kunnen de aanleg van een kind niet veranderen. Ze kunnen wel leren omgaan met het destructieve gedrag van een kind. En het belangrijkste: ze kunnen een kind leren om zichzelf beter in de hand te houden en het vaardigheden bijbrengen die het helpen zijn of haar agressie te beheersen. Kinderen met een gedragsstoornis dagen ons uit om creatief en vindingrijk te blijven in de opvoeding.Maar wat doe je als je desondanks geen vooruitgang boekt? Wat doe je met kinderen waartegen de maatschappij, waartegen broertjes en zusjes, waartegen ouders zelf beschermd moeten worden omdat deze een slecht ontwikkelde of helemaal geen gewetensfunctie hebben? Een kind als Tom dat het ene moment zijn armpjes om de nek van zijn moeder slaat omdat het dankbaar is dat zij zo zielsveel van hem houdt, en kort daarop met zijn duimen haar keel dichtdrukt om te onderzoeken hoe het is om de lucht uit iemand te persen. Wat doe je met een kind dat jou heel hard nodig heeft, maar een gevaar vormt voor zijn zus?Yvonne Brinkerink kon niet kiezen voor het ene en tegen het andere kind. Toen zij geen plek vond waar haar zoon Tom behandeld zou kunnen worden, of zich in ieder geval veilig, geborgen en begrepen zou voelen, richtte ze de Stichting Vrienden van Tom op. Ze vond coaches die haar en andere ouders bijstonden met opvoedingsvraagstukken en voorn opn contact voor Tom konden zorgen.In deel 1 van dit boek vertelt Yvonne Brinkerink haar eigen verhaal. Deel 2 gaat dieper in op de achtergronden van ODD/CD. De praktijktips van de opvoedcoaches zijn bedoeld voor ouders en leerkrachten van kinderen met een oppositionele, opstandige gedragsstoornis (ODD/oppositional defiant disorder) en antisociale gedragsstoornis (CD/conductdisorder).

Wil je het boek lezen?Moeilijk voor zichzelf en de omgeving in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Yvonne Brinkerink. Lezen Moeilijk voor zichzelf en de omgeving Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN