Met het einde in zicht

Met het einde in zicht - Willemjan Slort | Tiliboo-afrobeat.com

... einde in zicht (Paperback). Hoe je als hulpverlener het levenseinde bespreekbaar kan maken Voor hulpverleners is het vaak lastig om een gesprek ... Is het einde in zicht voor het CCC van Van Avermaet en Vos ... ... ... Met het einde in zicht, Willemjan Slort en Jeroen Wapenaar, Lannoo Campus, 247 blz., 25,99 euro. bestel direct. Goede communicatie in de palliatieve zorg is cruciaal. Voor het voortreffelijke Met het einde in zicht verzamelden huisarts Willemjan Slort en journalist Jeroen Wapenaar 29 casussen die dat inzicht zeer goed illustreren. En daar hebben Laura en ik nog 5 dagen de tijd voor. Ik hoop van harte dat we het halen, dat willen we heel graag. Maar dan worden het nog 5 h ... Het einde in zicht - Diana's mooie moestuin ... . En daar hebben Laura en ik nog 5 dagen de tijd voor. Ik hoop van harte dat we het halen, dat willen we heel graag. Maar dan worden het nog 5 heel drukke dagen. Ik word wakker met de agenda en ik ga er mee naar bed. Ik droom er ook van, van plantafstanden, kroppen sla en van te vroeg gezaaide prei. Het wordt tijd dat het einde in zicht komt. Met het einde in zicht, comm...

INFORMATIE

AUTEUR
Willemjan Slort
DIMENSIE
7,1 MB
BESTANDSNAAM
Met het einde in zicht.pdf

OMSCHRIJVING

Hoe je als hulpverlener het levenseinde bespreekbaar kan maken Voor hulpverleners is het vaak lastig om een gesprek te voeren met de patiënt over het levenseinde. Hoe voer je zo'n gesprek, waarover praat je, en op welk moment? Want er komt een moment waarop genezing niet meer mogelijk is. In die fase kunnen hulpverleners veel betekenen voor hun patiënten. Door tijdig een gesprek over het levenseinde te voeren, wordt duidelijk wat de patiënt denkt en verwacht, en wat de hulpverlener kan bieden. Zo'n gesprek mag niet worden uitgesteld. Wat is nodig om de kans op een betekenisvolle laatste levensfase en een waardig sterven te bevorderen? Onderwerpen die in het boek aan de orde komen zijn: - Spelregels voor het voeren van een slechtnieuws-gesprek; - Wat kun je als hulpverlener bijdragen zodat depatiënt weloverwogen keuzes kan maken; - Hoe kan je de prognose betrouwbaar inschatten; - Checklist met bespreekpunten.

Wil je het boek lezen?Met het einde in zicht in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Willemjan Slort. Lezen Met het einde in zicht Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN