Autisme

Autisme - John Donvan | Tiliboo-afrobeat.com

...e is een aangeboren pervasieve ontwikkelingsstoornis die zich kenmerkt door beperkingen op het gebied van sociale interactie en (non-)verbale communicatie en door een beperkt, repetitief of stereotiep gedragspatroon ... autisme - CBR ... .. De stoornis is op jonge leeftijd lastig te diagnosticeren. De diagnostische criteria, vastgelegd in de DSM-IV-TR, vereisen wel dat bepaalde symptomen reeds vóór het derde ... Autisme kenmerken zijn divers en verschillen per leeftijdscategorie. Een kind hoeft niet alle autisme kenmerken in een bepaalde leeftijdscategorie te vertonen om een stoornis in het autismespectrum te hebben. Andersom betekent het niet meteen dat als je kind een aantal autisme kenm ... Kenmerken van autisme bij volwassenen - Autisme Kenmerken ... . Een kind hoeft niet alle autisme kenmerken in een bepaalde leeftijdscategorie te vertonen om een stoornis in het autismespectrum te hebben. Andersom betekent het niet meteen dat als je kind een aantal autisme kenmerken vertoont dat het autistisch is. De Nederlandse Vereniging voor Autisme (NVA) is een vereniging voor mensen met autisme, hun ouders en partners én ...

INFORMATIE

AUTEUR
John Donvan
DIMENSIE
6,1 MB
BESTANDSNAAM
Autisme.pdf

OMSCHRIJVING

Alles wat je over autisme wilt weten staat in dit monumentale boek. Aan de hand van persoonlijke ervaringen van kinderen en volwassenen met autisme, van deskundigen, maar ook van ouders die naar behandelwijzen voor hun kinderen zoeken, vertellen John Donvan en Caren Zucker het hele verhaal. Ze gaan uitvoerig in op de controverses, de experimentele behandelwijzen en de vraag of er werkelijk sprake is van een 'autisme-epidemie'. Door toegenomen kennis komen ook de voordelen van autisme aan het licht. De bekroonde journalisten Donvan en Zucker schreven een standaardwerk over autisme en onze inspanningen om de aandoening te begrijpen.

Wil je het boek lezen?Autisme in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur John Donvan. Lezen Autisme Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN