ut semper sit in flore

ut semper sit in flore - Ingrid van der Vlis | Tiliboo-afrobeat.com

...cht > geschiedenis > onderwijs en wetenschap > '… ut semper sit in flore' Honderd jaar Gemeentelijk Gymnasium Hilversum, 1913-2013 Ingrid van der Vlis ut semper sit in flore ... Dit is een test nieuwsbericht - Brabants Veteranennieuws ... ... . De gemeenteraad had er aanvankelijk weinig vertrouwen in, maar zwichtte in 1913. Het Gemeentelijk Gymnasium verrees in een nieuw pand aan de Schuttersweg en bleek van begin af aan een succes. Het aantal leerlingen nam snel toe. Bijna jaarlijks klopte het schoolbestuur bij de gemeente aan met de vraag om uitbreiding: meer vakken, meer docenten, meer lokalen. Ut semper sit in flore; Ut semper sit in ... Ingrid van der Vlis: Ut semper sit in flore ... . Bijna jaarlijks klopte het schoolbestuur bij de gemeente aan met de vraag om uitbreiding: meer vakken, meer docenten, meer lokalen. Ut semper sit in flore; Ut semper sit in flore Honderd jaar Gemeentelijk Gymnasium Hilversum, 1913-2013. Ingrid van der Vlis Contact auteur. Koop dit boek! gebonden: € 25,00: GRATIS verzending! (NL) ISBN: 978-90 ... Ut semper sit in flore. Honderd jaar Ge...

INFORMATIE

AUTEUR
Ingrid van der Vlis
DIMENSIE
6,1 MB
BESTANDSNAAM
ut semper sit in flore.pdf

OMSCHRIJVING

De gemeenteraad had er aanvankelijk weinig vertrouwen in, maar zwichtte in 1913. Het Gemeentelijk Gymnasium verrees in een nieuw pand aan de Schuttersweg en bleek van begin af aan een succes. Het aantal leerlingen nam snel toe. Bijna jaarlijks klopte het schoolbestuur bij de gemeente aan met de vraag om uitbreiding: meer vakken, meer docenten, meer lokalen. De groei zette niet eindeloos door. Na ruim vijftig jaar kwam er zelfs bijna een roemloos einde aan de school. Het Gymnasium kwam de crisis echter te boven en bleek ook in latere jaren veerkrachtig genoeg om diverse veranderingen en vernieuwingen het hoofd te bieden. Op basis van archiefmateriaal en persoonlijke herinneringen komt het verhaal van de school hier tot leven met ruime aandacht voor schoolorganisatie en huisvesting, voor de Hilversumse Gymnasiasten Bond, de Romereis, feestavonden en - hoe ongrijpbaar ook - de gymnasiale sfeer van toen en nu.

Wil je het boek lezen?ut semper sit in flore in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Ingrid van der Vlis. Lezen ut semper sit in flore Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN