Meer dan schaduw

Meer dan schaduw - Greet Tijskens | Tiliboo-afrobeat.com

...an schaduw is het ideale boek voor elke beginnende, ecologische tuinier ... Warme stad meer gebaat bij schaduw dan water of groen ... ... . Met dit boek tover je jouw tuin om tot de ultieme eco-schaduwtuin. In Meer dan schaduw ontdek je welke planten het goed doen in de schaduw. Meer dan schaduw is het ideale boek voor elke beginnende, ecologische tuinier. Met dit boek tover je jouw tuin om tot de ultieme ecologische schaduwtuin. Je ontdekt welke planten het goed doen in de schaduw. Maar net zo goed krijg je tips om op een eenvoudige, ecologische mani ... Meer dan schaduw | Welkom op de Velt-webwinkel ... . Maar net zo goed krijg je tips om op een eenvoudige, ecologische manier een verkoelend plekje te maken. Auteur: Greet Tijskens ISBN ... Meer dan schaduw. ISB N 9789 492 9 070 6 6. 9. 789 492. 907066. Meer dan schaduw. Heb je een tuin waar weinig zon komt? Of wil je net wat schaduw creĂŤren? Het boek 'Meer dan schaduw' zet je op weg. 'Meer dan schaduw' van Velt vzw is het ideale boek voor de beginnende, ecologische siertuinierder. Wat maakt Me...

INFORMATIE

AUTEUR
Greet Tijskens
DIMENSIE
6,1 MB
BESTANDSNAAM
Meer dan schaduw.pdf

OMSCHRIJVING

Er zijn verrassend veel planten die houden van minder licht. En met een pergola en klimplanten raak je een heel eind om ergens een schaduwrijk plekje te voorzien.Meer dan schaduw is het ideale boek voor elke beginnende, ecologische tuinier. Met dit boek tover je jouw tuin om tot de ultieme eco-schaduwtuin. In Meer dan schaduw ontdek je welke planten het goed doen in de schaduw. Maar net zo goed krijg je tips om op een eenvoudige, ecologische manier een verkoelend plekje te maken.

Wil je het boek lezen?Meer dan schaduw in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Greet Tijskens. Lezen Meer dan schaduw Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN