Dynamica, 12e editie met MyLab NL toegangscode

Dynamica, 12e editie met MyLab NL toegangscode - Russell C. Hibbeler | Tiliboo-afrobeat.com

...ca, 13e editie met MyLab NL toegangscode (Paperback) ... Gedrag in organisaties met MyLab NL toegangscode ... ... MyLab - Pearson ... ca, 13e editie met MyLab NL toegangscode (Paperback). Dynamica is een standaardwerk op het gebied van de mechanica. Het boek behandelt op een... 9789043095198 Dynamica, 12e editie met MyLab koop je vanaf 39.90 tweedehands bij Bookmatch. 100% veilig Geen énkel risico. 9789043032889 Dynamica, 13e editie met MyLab koop je vanaf 51.99 tweedehands bij Bookmatch. 100% veilig Geen énkel risico. Studenten kunnen hier een losse toegangscode voor MyLab NL kopen MyLab NL voor docenten MyLab NL bevat het volgende docentenmateriaal: eText ( waarin u uw notities kunt delen met collega's of studenten, belangrijke zinnen kunt markeren, en theorie die niet aan bod komt...

INFORMATIE

AUTEUR
Russell C. Hibbeler
DIMENSIE
6,1 MB
BESTANDSNAAM
Dynamica, 12e editie met MyLab NL toegangscode.pdf

OMSCHRIJVING

Dynamica is een standaardwerk op het gebied van de mechanica. Het boek behandelt op een grondige en heldere manier zowel de theorie als de toepassingen van mechanica voor techniekstudenten. De tekst is erop gericht de probleem - oplossende vaardigheden van studenten te vergroten. De principes van de dynamica worden toegepast op situaties die stijgen in moeilijkheidsgraad.Dynamica bevat de didactische kwaliteiten die Russel C. Hibbeler beroemd hebben gemaakt op het vakgebied. Zo biedt het boek:Veel verschillende soorten vraagstukken uit diverse technische disciplines met de nadruk op praktische, realistische situaties die zich in de beroepspraktijk voordoen.Analyseprocedures die studenten een logische en methodische werkwijze bieden voor het toepassen van de theorie en voor het ontwikkelen van probleemoplossende vaardigheden.Talloze voorbeelden die de toepassing van de fundamentele theorie op praktische technische vraagstukken illustreren. De voorbeelden geven de probleemoplossende strategieën weer die in de bijbehorende analyseprocedures zijn besproken.Afbeeldingen en fotos die het boek aantrekkelijker en duidelijker maken voor visueel ingestelde studenten. Aan deze editie zijn honderden nieuwe vraagstukken en illustraties toegevoegd.

Wil je het boek lezen?Dynamica, 12e editie met MyLab NL toegangscode in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Russell C. Hibbeler. Lezen Dynamica, 12e editie met MyLab NL toegangscode Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN