De opwaartse spiraal

De opwaartse spiraal - Alex Korb | Tiliboo-afrobeat.com

...aartse Spiraal is gevestigd op het Landgoed Overhorst in Driebergen ... opwaartse spiraal - Vertaling naar Engels - voorbeelden ... ... . Dit landgoed vindt haar oorsprong in 1766 en bevindt zich in een prachtige, rustige en vooral natuurrijke omgeving. De praktijk bevindt zich op 5 minuten afstand van het station en van het dorp centrum Ik heb genoten van De opwaartse spiraal! Hoewel de hersenen mijn vakgebied zijn, heb ik ontzettend veel geleerd en heel veel gelachen. Dit boek is informatief en grappig tegelijk! - Daniel J. Siegel A ... De opwaartse spiraal - Werkboek by Hogrefe Uitgevers - Issuu ... . Dit boek is informatief en grappig tegelijk! - Daniel J. Siegel Alex Korb is neurowetenschapper en doet al meer dan vijftien jaar onderzoek naar de hersenen. omslag korb geheel def.qxp_Opmaak 1 11-09-17 13:12 Pagina 1. Breek uit de neerwaartse spiraal van depressie! In het eerste deel van De opwaartse spiraal legt Korb uit hoe het brein vast komt te ... De opwaart...

INFORMATIE

AUTEUR
Alex Korb
DIMENSIE
6,1 MB
BESTANDSNAAM
De opwaartse spiraal.pdf

OMSCHRIJVING

Breek uit de neerwaartse spiraal van depressie!Soms voelt alles zwaar en zinloos. Dat gevoel hebben we allemaal wel eens. Het is een natuurlijk bijproduct van de complexe bedrading in onze hersenen. Voor de meeste mensen is het slechts een vluchtig gevoel, maar door subtiele verschillen in neurobiologie blijven sommigen erin hangen. Zij vinden niks meer de moeite, laat staan leuk, hebben nauwelijks energie en slapen slecht. Ze voelen zich steeds verdoofder, leger, hopelozer en hulpelozer. Zij zijn in een neerwaartse spiraal beland.Uit recent neurowetenschappelijke onderzoek blijkt dat we deze neerwaartse spiraal kunnen keren. Alex Korb laat zien dat positieve veranderingen in je leven, positieve neurale veranderingen teweegbrengen - in de elektrische activiteit in de hersenen, in de chemische samenstelling ervan en zelfs in het vermogen van de hersenen om nieuwe neuronen aan te maken.In het eerste deel van De opwaartse spiraal legt Korb uit hoe het brein vast komt te zitten in een neerwaartse spiraal. Aan de hand van informatie over de werking van het brein, geeft hij inzicht in wat je kunt veranderen en hoe je kunt accepteren wat je niet kunt veranderen.In het tweede gedeelte laat Alex Korb zien hoe je het verloop van een depressie kunt beïnvloeden. Door middel van acht veranderingen in je leven kun je de activiteit in verschillende hersencircuits positief veranderen: lichaamsbeweging, beslissingen nemen, slaap, gewoontes, biofeedback, dankbaarheid, sociale steun en professionele hulp.In heldere taal, met veel informatie en humor, wijst Alex Korb je de weg naar een opwaartse spiraal waarin je meer energie hebt, beter slaapt, minder piekert en je weer gelukkiger voelt.Ik heb genoten van De opwaartse spiraal! Hoewel de hersenen mijn vakgebied zijn, heb ik ontzettend veel geleerd en heel veel gelachen. Dit boek is informatief en grappig tegelijk! - Daniel J. SiegelAlex Korb is neurowetenschapper en doet al meer dan vijftien jaar onderzoek naar de hersenen. Hij haalde zijn bachelor aan Brown University en zijn PhD aan de University of California, Los Angeles. Op dit moment is hij als postdoctoraal neurowetenschappelijk onderzoeker verbonden aan vakgroep Psychiatrie van de UCLA.

Wil je het boek lezen?De opwaartse spiraal in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Alex Korb. Lezen De opwaartse spiraal Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN