De jonge Adolf

De jonge Adolf - Brigitte Hamann | Tiliboo-afrobeat.com

...jonge Adolf. Robert Payne schreef een biografie over HItler ... De jonge Adolf door Brigitte Hamann - 9789401916226 - bij ... ... . Hierin stelde hij dat Hitler waarschijnlijk om de militaire dienst te ontlopen in het... "De jonge Adolf' van Brigitte Hamann is een monumentale biografie over de jonge Adolf Hitler en geeft daarnaast een uitstekend beeld van de kunstenaarsstad Wenen tussen 1907 en 1913. De zwakke en verlegen voorman van de nationaalsocialisten vond in Wenen de bron van zijn zwarte evangelie. Adolf Hitler (Braunau am Inn, 20 april 1889 - Berlijn, 30 ... De jonge Adolf, Brigitte Hamann - Paperback ... ... . Adolf Hitler (Braunau am Inn, 20 april 1889 - Berlijn, 30 april 1945) was een in Oostenrijk geboren Duits politicus en de leider van de Nationaalsocialistische Duitse Arbeiderspartij (NSDAP). Hij was rijkskanselier van Duitsland van 30 januari 1933 tot aan zijn overlijden en staatshoofd (als Führer en rijkskanselier) van 2 augustus 1934 tot eveneens aan zijn dood. De jonge Adolf is een monumentale b...

INFORMATIE

AUTEUR
Brigitte Hamann
DIMENSIE
3,6 MB
BESTANDSNAAM
De jonge Adolf.pdf

OMSCHRIJVING

'De jonge Adolf' van Brigitte Hamann is een monumentale biografie van de jonge Adolf Hitler, die een prachtig beeld geeft van de kunstenaarsstad Wenen aan het begin van de twintigste eeuw."De jonge Adolf' van Brigitte Hamann is een monumentale biografie over de jonge Adolf Hitler en geeft daarnaast een uitstekend beeld van de kunstenaarsstad Wenen tussen 1907 en 1913. De zwakke en verlegen voorman van de nationaalsocialisten vond in Wenen de bron van zijn zwarte evangelie. In de stad deden verschillende racistische en antisemitische theorieën de ronde en Hitler absorbeerde deze als een spons. Langzaam maar zeker veranderde hijzelf en zijn kijk op de wereld. Na de Eerste Wereldoorlog verschijnt een andere Hitler ten tonele. Historica Brigitte Hamann geeft met "De jonge Adolf' een interessant inkijkje in de leerschool van de aankomende dictator.

Wil je het boek lezen?De jonge Adolf in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Brigitte Hamann. Lezen De jonge Adolf Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN