De Alfa-cyclus

De Alfa-cyclus - I. Michiels | Tiliboo-afrobeat.com

...a-cyclus (Hardcover). Als hommage aan de Vlaamse auteur IvoMichiels, die in 2007 vijfentachtig wordt,brengt De Bezige Bij een bijzondere ... De Alfa-cyclus: vijf romans by Ivo Michiels ... ... De Alfa-cyclus | ISBN 9789023426011 direct en eenvoudig te bestellen bij Boekhandel De Slegte. Uniek aanbod (tweedehands) boeken. De klassieke alfa-cyclus van de Vlaamse schrijver Ivo Michiels (1923) in een boek (deze bundeling verscheen eerder in 1980). De band bevat, naast Het Boek Alfa, de boeken Orchis militaris, Exit, Samuel o Samuel, en Dixi(t). De alfa-cyclus lijkt vooral verwant met het experimentele proza uit de periode rond 1960 dat in de Nederlandstalige literatuur nooit e ... De Alfa-cyclus van I. Michiels bestellen? ... . De alfa-cyclus lijkt vooral verwant met het experimentele proza uit de periode rond 1960 dat in de Nederlandstalige literatuur nooit echt tot grote bloei is gekomen. Ver...

INFORMATIE

AUTEUR
I. Michiels
DIMENSIE
6,1 MB
BESTANDSNAAM
De Alfa-cyclus.pdf

OMSCHRIJVING

Als hommage aan de Vlaamse auteur IvoMichiels, die in 2007 vijfentachtig wordt,brengt De Bezige Bij een bijzondere uitgavevan zijn complete alfa-cyclus.Een naoorlogse generatie lezers is opgegroeid met Michiels’ inmiddels klassiek geworden boeken als Het afscheid, Het boek alfa en Orchis militaris. Ze hebben een blijvende plek gevonden binnen deNederlandstalige literatuur. Ook internationaal heeft de auteur zijn naam gevestigd. Reden te meer om de cyclus, bestaande uit de titels Het boek alfa, Orchis militaris, Exit, Samuel, o Samuel en Dixi(t), met dezefraaie gebonden editie opnieuw onder de aandacht te brengen.

Wil je het boek lezen?De Alfa-cyclus in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur I. Michiels. Lezen De Alfa-cyclus Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN