Babysignalen

Babysignalen - Kjille Soeting | Tiliboo-afrobeat.com

... babysignalen? Mensen, hoe klein ook, communiceren met lichaamstaal ... Studystore | Babysignalen, Soeting, K. | 9789088500923 ... . Baby's kúnnen alleen maar via lichaamstaal praten. Ondanks mijn haptonomische opleiding en het feit dat ik zelf moeder ben, kon ik niet altijd begrijpen wat de lichaamstaal van baby's betekende. Babysignalen 1e druk is een boek van Kjille Soeting uitgegeven bij Uitgeverij S.W.P. B.V.. ISBN 9789088500923 Door baby's goed te observeren begrijp je steeds meer van de 'kleine' signalen die ze geven, zoals wegkijken ('even pauze graag'), rood aanlopen ('tjee wat is het hier druk') of het midden houden tussen lachen en huilen ('stop, dit wordt een beetje veel'). Babysignalen. Laatst gewijzigd op: 11 augustus 2016. Door goed na ... Babysignalen: stimuleer de ontwikkeling van je jonge baby ... ... . Babysignalen. Laatst gewijzigd op: 11 augustus 2016. Door goed naar je baby te kijken, ga je signalen van je baby herkennen en kun je hier goed op reagere...

INFORMATIE

AUTEUR
Kjille Soeting
DIMENSIE
6,9 MB
BESTANDSNAAM
Babysignalen.pdf

OMSCHRIJVING

Babysignalen 1e druk is een boek van Kjille Soeting uitgegeven bij UitgeverijS.W.P. B.V.. ISBN 9789088500923 Door baby's goed te observeren begrijp je steeds meer van de 'kleine' signalen die ze geven, zoals wegkijken ('even pauze graag'), rood aanlopen ('tjee wat is het hier druk') of het midden houden tussen lachen en huilen ('stop, dit wordt een beetje veel').Baby's geven aan wat ze wel en wat ze niet leuk, interessant, vervelend of spannend vinden. De kunst is om het gedrag, de houding, de mimiek en de geluidjes van een baby goed te verstaan. Daarbij komt nog een tweede kunst: namelijk je goed aan te sluiten bij wat je kind bezighoudt, wat het ziet, doet, voelt en denkt. Versta je deze twee kunsten, dan ben je in staat je baby een gevoel van veiligheid en geborgenheid te geven. Zowel professionele verzorgers in de kinderopvang als ouders hebben weleens hun twijfels en vragen bij de verzorging van baby's. In dit sprankelende boek doet Kjille Soeting, pedagogisch medewerkster op een babygroep, verslag van haar eindeloze observaties van baby's en de activiteiten die daaruit voortvloeien. Een bron van inspiratie voor leidsters en ouders! Het boek staat vol momentopnames van contact tussen leidster en baby die in korte situatieschetsen tot leven komen. Talloze spelletjes en activiteiten zijn aanstekelijk beschreven en moedigen aan om nog beter naar baby's te kijken en zo eigen contact- en ontwikkelmomenten te herkennen en te benutten. De vele foto's en illustraties vormen een rijk, beeldend document waaruit een grote liefde voor baby's spreekt.

Wil je het boek lezen?Babysignalen in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Kjille Soeting. Lezen Babysignalen Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN