Gezonde darmen voor een slanke lijn

Gezonde darmen voor een slanke lijn - Michaela Axt-Gadermann | Tiliboo-afrobeat.com

...ven bij Gezonde darmen voor een slanke lijn ... Darmgezonde recepten - Darmgezondheid ... . Informatief boek, maar heel veel recepten zijn niet lekker. En de hoeveelheden zijn kloppen niet altijd (te zuur, te nat). Niet heel fijn om dit dieet met deze recepten te volgen. Nog een boek dat ik in mijn hangmat las op vakantie is Gezonde darmen voor een slanke lijn.Ik weet nu dat mijn darmbacteriën mijn gewicht bepalen. En dat ik met de juiste voeding de goede darmbacteriën kan stimuleren, die verantwoordelijk zijn voor een slanke lijn. Dat ga ik jou ook uitleggen. 'Gezonde dar ... bol.com | Gezonde darmen voor een slanke lijn, Michaela ... ... . Dat ga ik jou ook uitleggen. 'Gezonde darmen voor een slanke lijn' door Michaela Axt-Gadermann - Onze prijs: €25,95 - Op werkdagen voor 21:00 uur besteld, volgende dag in huis Gezonde darmen voor een slanke lijn door Michae...

INFORMATIE

AUTEUR
Michaela Axt-Gadermann
DIMENSIE
7,1 MB
BESTANDSNAAM
Gezonde darmen voor een slanke lijn.pdf

OMSCHRIJVING

Hoe onze darmbacteriën ons gewicht bepalen - Met de juiste voeding de goede darmbacteriën stimuleren - Concrete voedingsadviezen en receptenWaarom kunnen sommige mensen zoveel eten als ze willen zonder in gewicht aan te komen, terwijl anderen nog maar naar een stuk chocolade hoeven te kijken of het blijft al aan hun billen plakken?Of we zonder moeite slank blijven of blijvend tegen de kilo's moeten vechten, wordt eigenlijk allemaal in onze darmen bepaald. Ontelbare bacteriën zijn ervoor verantwoordelijk hoe goed of slecht we ons eten kunnen verteren. Het slechte nieuws: wie de foute bacteriën in zijn darm heeft, wordt sneller dik. Maar er is ook goed nieuws: welke bacteriën het in de darm voor het zeggen hebben, dat kunt u beïnvloeden.De nieuwste wetenschappelijke bevindingen tonen aan dat het mogelijk is om via de voeding de darmbacteriën en zo ook het lichaamsgewicht te beïnvloeden. Dit boek legt uit hoe dat kan en geeft praktische tips en recepten om de darmflora te helpen programmeren op een 'slank' figuur.

Wil je het boek lezen?Gezonde darmen voor een slanke lijn in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Michaela Axt-Gadermann. Lezen Gezonde darmen voor een slanke lijn Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN