Opera

Opera - Benjamin Rous | Tiliboo-afrobeat.com

...ster, better browser. Opera's free VPN, Ad Blocker, integrated messengers and private mode help you browse securely and smoothly ... Opéra Garnier - Wikipedia ... . Share files instantly between your desktop and mobile browsers and experience web 3.0 with a free cryptowallet. Met de nieuwe browser van Opera kun je niet alleen browsen, maar ook tegelijkertijd in hetzelfde venster chatten op Facebook Messenger, WhatsApp of Telegram. Functionaliteiten Opera heeft een VPN (Virtual Private Network), waardoor het mogelijk is een versleutelde en beveiligde verbinding met het internet op te zetten. Daarnaast is het ook mogelijk om je locatie te verbergen om zo geografische ... Opera (64-bit versie) is een snelle webbrowser ... Paris Opera - Wikipedia ... . Daarnaast is het ook mogelijk om je locatie te verbergen om zo geografische ... Opera (64-bit versie) is een snelle webbrowser met ingebouwde ad blocker, batterijbesparing en gratis VPN. De interface van Opera combineert precisi...

INFORMATIE

AUTEUR
Benjamin Rous
DIMENSIE
8,9 MB
BESTANDSNAAM
Opera.pdf

OMSCHRIJVING

Van de emotionele eenvoud van Monteverdi's LÓrfeo tot de ongebreidelde overdaad van Wagners Tristan und Isolde; van de tot waanzin gedreven titelheldin in Donizetti's Lucia di Lammermoor tot de ongenaakbare ijsprinses in Puccini's Turandot: de opera heeft een indrukwekkende ontwikkeling ondergaan. In Opera schetst Benjamin Rous aan de hand van 27 sleutelwerken de geschiedenis van het genre.Opera is de kunstvorm waarin emoties met louter hoofdletters te lijken worden geschreven. Maar onder die uitvergroting gaat een wereld van subtiele details schuil, en juist die kunnen het kijken en luisteren naar opera verrijken. Hoe weten componisten als Händel, Verdi en Strauss ons te grijpen en tot tranen te roeren? Wat nemen zij van elkaar over en welke nieuwe paden slaan zij in? In zijn boek licht Rous de markantste werken toe en laat hij zien wat deze opera's uniek maakt.Opera is een persoonlijke gids door de geschiedenis van het klassieke muziektheater. Daarnaast is het een bijzonder enthousiasmerende ode aan de kunstvorm. Door de chronologische opzet kan de lezer bovendien de ontwikkeling van het genre op de voet volgen.

Wil je het boek lezen?Opera in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Benjamin Rous. Lezen Opera Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN