Business Bibliotheek - Bezielend coachen

Business Bibliotheek - Bezielend coachen - Adriaan Hoogendijk | Tiliboo-afrobeat.com

...ss Bibliotheek - Bezielend coachen (Paperback) ... Business bibliotheek - De blauwe oceaan | W. Chan Kim ... ... . Coach met diepgang en met oog voor grondhoudingen en ontwikkelingsprocessen. Dit boek behandelt... Business bibliotheek Ook beschikbaar als E-book Meer informatie Uitgever Uitgeverij Business Contact, Amsterdam Verschenen 2016 ISBN 9789047009689 Kenmerken 271 pagina's, illustraties, 23 cm Aantekening Met literatuuropgave Gebaseerd op enkele hoofdstukken uit De schoonheid van coachen. - Amsterdam ; Antwerpen : Business Contact, ... Business Bibliotheek - Bezielend coachen Boek PDF Online ... . - Amsterdam ; Antwerpen : Business Contact, 2004 Serie:Business Bibliotheek. ... Bezielend coachen van Adriaan Hoogendijk bevat een schat aan theorieën, modellen, vragen en opdrachten voor beginnende en gevorderde coaches. Coaching voldoet aan de behoefte van mensen in alle lagen van een organisatie om actief te werken aan verandering die ook verbetering is. Op z...

INFORMATIE

AUTEUR
Adriaan Hoogendijk
DIMENSIE
6,1 MB
BESTANDSNAAM
Business Bibliotheek - Bezielend coachen.pdf

OMSCHRIJVING

Coach met diepgang en met oog voor grondhoudingen en ontwikkelingsprocessen. Dit boek behandelt alle aspecten die een professionele coach anno nu moet kennen en beheersen.Bezielend coachen van Adriaan Hoogendijk bevat een schat aan theorieën, modellen, vragen en opdrachten voor beginnende en gevorderde coaches. Coaching voldoet aan de behoefte van mensen in alle lagen van een organisatie om actief te werken aan verandering die ook verbetering is. Maar om de vitaliteit van mens en organisatie te bevorderen, is coaching met diepgang en met oog voor grondhoudingen en ontwikkelingsprocessen essentieel. Hoogendijk is de expert op dit gebied. Bezielend coachen behandelt alle aspecten die een professionele coach anno nu moet kennen en beheersen.Dit is de volledig herziene en ingekorte versie van De schoonheid van coachen.

Wil je het boek lezen?Business Bibliotheek - Bezielend coachen in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Adriaan Hoogendijk. Lezen Business Bibliotheek - Bezielend coachen Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN