Basis Computer gebruik

Basis Computer gebruik - Vera Lukassen | Tiliboo-afrobeat.com

...omputer gebruik Cursus boek om te leren werken met de computer voor de versies Windows Vista, Windows 7 en Windows 8 ... Computercursus volgen | Computrain ... . Auteur: Vera Lukassen. Taal: Nederlands 5.0 van de 5. 2 reviews Delen. Boek omdraaien Inkijkexemplaar. Auteur ... Dit is een gratis cursus computergebruik op basis van Windows 8. Maar u kunt deze cursus ook gebruiken als u met een nieuwe versie van Windows werkt (zoals Windows 10), maar nog weinig ervaring heeft met de computer.. Deze cursus is samengesteld door Samen Online Nederland, een initiatief waarbij jongeren lesgeven aan ouderen. 'B ... Basis Computer gebruik - Vera Lukassen, Rene Valster ... ... .. Deze cursus is samengesteld door Samen Online Nederland, een initiatief waarbij jongeren lesgeven aan ouderen. 'Basis Computer gebruik, Cursus boek om te leren werken met de computer voor de versies Windows Vista, Windows 7 en Windows 8' door Vera Lukassen, Rene Valster - Onze prijs: €25,95 - Op werkdagen voor 17:00 uur besteld, vo...

INFORMATIE

AUTEUR
Vera Lukassen
DIMENSIE
7,1 MB
BESTANDSNAAM
Basis Computer gebruik.pdf

OMSCHRIJVING

Met het cursusboek van Serasta wordt stap voor stap alles uitgelegd wat u moet weten om de computer te gebruiken. Elk hoofdstuk staat boordevol oefeningen die u kunt maken. Vindt een website met uw interesses, bekijk uw vakantiefoto's, e-mail met uw vrienden, er opent zich een wereld aan mogelijkheden.Met dit boek leert u onder andere:- Het opstarten en afsluiten van de computer en Windows- Werken met muis; klikken, dubbelklikken, slepen- Bestanden openen en sluiten- Werken met de tekstverwerker WordPad- Werken met het tekenprogramma Paint- Werken met bestanden en mappen- E-mail versturen en ontvangen- Werken in the 'Cloud'- Surfen op internetDe opbouw van dit boekU hoeft het boek niet van het begin tot het einde te lezen zoals een verhaal. Dit boek is in onderwerpen verdeeld zodat u alleen die hoofdstukken kunt lezen die voor u van belang zijn. Het boek is zowel geschikt voor klassikale les als voor zelfstudie.

Wil je het boek lezen?Basis Computer gebruik in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Vera Lukassen. Lezen Basis Computer gebruik Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN