Achterhuis

Achterhuis - Anne Frank | Tiliboo-afrobeat.com

...k rond in het Achterhuis en ontdek het pand waar Anne Frank tijdens de Tweede Wereldoorlog meer dan twee jaar onderdook en waar ze haar dagboek schreef ... het achterhuis | De Volkskrant ... . 't Achterhuis team. 30.000m2 beleving. Bekijk onze producten. Bij ons vindt u het grootste assortiment van de Benelux. Al ruim een halve eeuw zijn onze antiek-Hunters gespecialiseerd in het selecteren van oude bouwmaterialen en unieke items. Maak met ons materiaal jóuw verhaal. In het Achterhuis beschikt zij over haar gebedenboeken. Als Otto besluit om Anne uit boeken van klassieke Duitse schrijvers, zoals Goethe en Schiller ... Anne Frank Huis - Wikipedia ... . In het Achterhuis beschikt zij over haar gebedenboeken. Als Otto besluit om Anne uit boeken van klassieke Duitse schrijvers, zoals Goethe en Schiller, voor te gaan lezen, geeft Edith Anne haar gebedenboek, waarin gebeden in het Duits en Hebreeuws staan. Het Anne Frank Huis is een museum aan de Westermarkt 20 in Amsterdam ter gedachtenis aan Anne Frank en haa...

INFORMATIE

AUTEUR
Anne Frank
DIMENSIE
3,8 MB
BESTANDSNAAM
Achterhuis.pdf

OMSCHRIJVING

"Vanaf haar dertiende verjaardag houdt Anne Frank een dagboek bij. Twee oorlogsjaren lang schrijft ze in haar dagboek uitgebreide brieven aan een verzonnen vriendin: Kitty. De eerste twee weken na haar verjaardag waren 'normaal': zij ging naar school, maakte zich zorgen over haar rapport, beschreef klasgenoten…Maar vanaf 6 juli zit zij met haar ouders en zus ondergedoken in het Achterhuis. Tijdens de onderduik wordt haar dagboek steeds belangrijker. Daar kan zij haar hart luchten.Op 1 augustus schrijft Anne voor de laatste keer in haar dagboek. De onderduikers in het Achterhuis worden verraden en op 4 augustus 1944 gearresteerd. In maart 1945 overleed Anne op 15-jarige leeftijd aan vlektyfus, een paar weken voor de bevrijding van concentratiekamp Bergen-Belsen.In 1947 publiceert haar vader Otto Frank de dagboeken. Het zal een van de meest gelezen boeken ter wereld worden. Op dit luisterboek wordt de meeste completen uitgave van de dagboeken van Anne Frank voorgelezen door Carice van Houten."

Wil je het boek lezen?Achterhuis in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Anne Frank. Lezen Achterhuis Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN