Zomerhuis

Zomerhuis - Vigdis Hjorth | Tiliboo-afrobeat.com

...het gezondheidscentrum "Het Zomerhuis" zijn drie huisartsenpraktijken gevestigd ... Zomerhuis : literaire thriller ... . De drie huisartsenpraktijken werken op allerlei manieren samen. Zo worden onder andere behandelruimtes, wachtkamer en assistentes gedeeld. Zomerhuis is een weer een nieuwe zomerse thriller van Linda van Rijn. Dit boek zorgt voor een aantal uren heerlijke ontspanning, een boek dat uitermate geschikt is voor aan het zwembad of op het strand. Vakantie in de bergen. Vakantiehuizen in de bergen van Oostenrijk en Frankrij ... bol.com | Zomerhuis, Linda van Rijn | 9789460684234 | Boeken ... . Vakantie in de bergen. Vakantiehuizen in de bergen van Oostenrijk en Frankrijk. Uniek aanbod en lid van SGR. Dit zomerhuis is gelegen in een rustige omgeving op ongeveer 400m van het centrum, vlakbij de duinen en 150m van het strand. Het zomerhuis is incl. 1 parkeerkaart (voor de zomermaanden) en duinkaart. ...

INFORMATIE

AUTEUR
Vigdis Hjorth
DIMENSIE
3,9 MB
BESTANDSNAAM
Zomerhuis.pdf

OMSCHRIJVING

'Zomerhuis' van Vigdis Hjorth is een aangrijpende roman over schuld en vergeving, die in Noorwegen voor veel controverse zorgde. Er ontstond een fel literair debat rond 'Zomerhuis', net zoals bij Knausgård, over de vraag wat waarheid is en wat fictie in een roman. Wat doet het met diegenen die zichzelf herkennen in de personages? Tot hoever mag je gaan? Vigdis Hjorth heeft al een indrukwekkende literaire carrière opgebouwd en is een van de bekendste Noorse schrijvers. Hjorth heeft meerdere prijzen op haar naam. Haar boeken verschenen in meer dan tien landen. 'Zomerhuis' is haar eerste roman in het Nederlands.De twee zussen Astrid en Åsa erven beiden een zomerhuis op het Noorse eiland Hvaler. Ze hebben jarenlang voor hun ouders gezorgd en de twee huizen onderhouden. Maar er zijn nog twee kinderen, die zich jaren geleden hebben afgekeerd van hun ouders. Tijdens de ontluisterende gesprekken die volgen uit het hernieuwde contact, komt een verhaal naar boven dat heftige emoties losmaakt bij alle vier. Verborgen geheimen komen aan het licht en de onderlinge verhoudingen worden op scherp gezet.

Wil je het boek lezen?Zomerhuis in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Vigdis Hjorth. Lezen Zomerhuis Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN