Wat Angelina niet wist over kanker maar wel had moeten weten

Wat Angelina niet wist over kanker maar wel had moeten weten - L.G. Pisa | Tiliboo-afrobeat.com

...elina niet wist over kanker maar wel had moeten weten (Paperback) ... Wat Angelina niet wist over kanker maar wel had moeten ... ... . Na het uitkomen en lezen van het boek Het verzwegen verhaal over kanker van... Wat Angelina niet wist over kanker maar wel had moeten weten in Gezondheid 30 september 2013 11:36 28 Reacties 1,410 Bekeken Na het lezen van het boek Het verzwegen verhaal over kanker van prof. Brian Peskin, gebaseerd op de wetenschap van Nobelprijswinnaar dr. Otto Warburg, heeft Ard Pisa nog maar één missie: dit moet ie ... Kanker: hoe verder? Kanker alternatief genezen ... . Otto Warburg, heeft Ard Pisa nog maar één missie: dit moet iedereen weten! Wat Angelina niet wist over kanker maar wel had moeten weten bij Boeken.com. Bij boeken.com vind je altijd wat je zoekt. Wat Angelina niet wist over kanker maar wel had moeten weten. 9 november 2013 . Door Redactie. ... daar gaat het boek 'Wat Angelina niet wist over kanker maar wel had moeten weten' over! In duidelijke, soms...

INFORMATIE

AUTEUR
L.G. Pisa
DIMENSIE
7,9 MB
BESTANDSNAAM
Wat Angelina niet wist over kanker maar wel had moeten weten.pdf

OMSCHRIJVING

Na het uitkomen en lezen van het boek Het verzwegenverhaal over kanker van prof. Brian Peskin, gebaseerd opde wetenschap van Nobelprijswinnaar dr. Otto Warburg,heeft Ard Pisa nog maar één missie: dit moet iedereenweten!Het kan niet waar zijn dat de oorzaak van kanker sinds1926 bekend is, maar dat de kankerindustrie met zijnfarmaceutische spelers met miljarden omzet er niets van wil weten.Komt de volgende fraude aan het licht? Het wordt tijd om de waarheidboven tafel te krijgen maar bovenal mensen beter voor te lichten overde ziekte en preventie ... daar gaat dit boek over!In duidelijke, soms choquerende bewoordingen gaat er een nieuwe wereld voor je open. Word niet boos als je andere dingen leest dan waar je tot nu toe in hebt geloofd. Soms is het moeilijk wennen aan een andere of nieuwe zienswijze.Dit boek laat in duidelijke taal zien wat kanker nu eigenlijk is, wat de hoofdoorzaak is en hoe je jezelf maximaal kan beschermen tegen de ontwikkeling van kanker. Er zijn 10 belangrijke wetenswaardigheden over kanker die iedereen zou moeten weten:... lees verder op de eerste pagina's in het boek.Op 13 april 2013 verscheen in de Telegraaf het artikel/interview 'Kanker de Baas'. Een top-kankeronderzoeker van het Antoni van Leeuwenhoek in Amsterdam doet de volgende zeer schokkende en onthutsende uitspraken: ''75% van alle kankermedicijnen werkt niet ... drie van de vier patiënten hebben geen baat bij de medicijnen die hen gegeven worden. Chemo is een botte bijl tegen alles wat snel deelt.''... lees verder op de eerste pagina's in het boek.Over de auteur:Bedrijfskundig ingenieur Ard Pisa (1971) heeft 17 jaar in het bankwezen gewerkt, waarvan de laatste 10 jaar als managementteamlid van diverse lokale Rabobanken. Zijn authentieke en passievolle eigentijdse stijl viel op en leverde hem in 2011 binnen de Rabobankorganisatie de leiderschapsprijs op. Zijn visie op leiderschap is opgenomen in het boek 'Leiderschap bij de Rabobank'. Na het afronden van een tweejarige opleiding voor personal coaching in 2006, startte Ard vanuit zijn gedrevenheid voor gezondheid eigen onderzoeken op om te achterhalen wat nu wél en niet gezond is op het gebied van voeding, beweging en emotionele huishouding. Zijn vastberadenheid, die hij ontwikkelde in het bankwezen, leverde hem historische ontdekkingen op. Tijdens zijn jarenlange gezondheidsonderzoek kwam hij de briljante wetenschappelijke kankeronderzoeken van wijlen dr. Otto Warburg en professor Brian Peskin tegen.

Wil je het boek lezen?Wat Angelina niet wist over kanker maar wel had moeten weten in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur L.G. Pisa. Lezen Wat Angelina niet wist over kanker maar wel had moeten weten Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN