National Geographic Reisgids - Portugal

National Geographic Reisgids - Portugal - National Geographic Reisgids | Tiliboo-afrobeat.com

...al Geographic Reisgids Portugal is een exclusieve gids met sublieme fotografie die u meeneemt naar de bekende en minder bekende bezienswaardigheden ... Boek PDF National Geographic reisgidsen - Portugal ... ... . De experts van National Geographic nemen een kijkje achter de schermen en dringen door tot de kern van de cultuur, de geschiedenis en het volk van het land. De National Geographic reisgids Portugal, is de ideale reispartner, met veel foto's en kaarten, achtergronden over cultuur en geschiedenis, informatie en tips. National Geographic Reisgids Portugal is een exclusieve gids met sublieme fotografie die u meeneemt naar de bekende en minder bekende bezienswaar ... bol.com | National Geographic Reisgids - Duitsland ... ... . National Geographic Reisgids Portugal is een exclusieve gids met sublieme fotografie die u meeneemt naar de bekende en minder bekende bezienswaardigheden. National Geographic Reisgids Griekenland is een exclusieve gids met sublieme fotografie . 25, 99. Meer informatie. Alleen online . Online uitverkocht....

INFORMATIE

AUTEUR
National Geographic Reisgids
DIMENSIE
6,1 MB
BESTANDSNAAM
National Geographic Reisgids - Portugal.pdf

OMSCHRIJVING

De National Geographic reisgids Portugal, is de ideale reispartner, met veel foto's en kaarten, achtergronden over cultuur en geschiedenis, informatie en tips.National Geographic Reisgids Portugal is een exclusieve gids met sublieme fotografie die u meeneemt naar de bekende en minder bekende bezienswaardigheden. De experts van National Geographic nemen een kijkje achter de schermen en dringen door tot de kern van de cultuur, de geschiedenis en het volk van het land. Bezoek met deze National Geographic Reisgids Portugal de wijk Alfama, de oudste van Lissabon, ga naar de uiterste westpunt Cabo de São Vicente en maak een dagtocht door de dorpjes van het Serra da Marofa-gebergte. Ontdek waar je de Portugese gitaar kunt leren bespelen, waar je azulejo's kunt beschilderen en de kurkoogst kunt meemaken. Of maak een excursie buiten de gebaande paden, zoals naar het nationale park Peneda-Gerês, de Romeinse nederzetting Conímbriga en het weelderige eiland Madeira. De uitgebreide kennismaking met Portugal, het overzicht met belevenissen die je niet mag missen, de insider tips, de excursies buiten de gebaande paden en de reiswijzer met hotels en restaurants en de handige kaarten maken de gids compleet. Speciaal aanbevolen voor natuur- en cultuurliefhebbers!

Wil je het boek lezen?National Geographic Reisgids - Portugal in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur National Geographic Reisgids. Lezen National Geographic Reisgids - Portugal Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN