Feminisme op de werkvloer

Feminisme op de werkvloer - Frits Bosch | Tiliboo-afrobeat.com

...isme op de werkvloer (Paperback). 2019 was het jaar van de vrouw ... International Women's Day #2: hoe bereiken we gelijkheid ... ... . Het 100-jarig bestaan van het algemeen kiesrecht is gevierd en er kwam een... 'Feminisme op de werkvloer' door Frits Bosch - Onze prijs: €25,00 - Op werkdagen voor 17:00 uur besteld, volgende dag in huis Feminisme op de werkvloer: Column Frits Bosch. 5 maart 2020 5 maart 2020 Redactie Alle afleveringen. Is het vrouwen quotum een zegen of is het een nachtmerrie? Is een vrouwenquotum nodig? Frits Bosch schreef een nieuw boek over feminisme. Frits Bosch schreef een nieuw boek over feminisme. In april ko ... Feminisme op de werkvloer - Frits Bosch - 9789402152586 ... ... . Frits Bosch schreef een nieuw boek over feminisme. In april komt er ee ... Feminisme op de werkvloer: Column Frits Bosch ... gebaseerd op verborgen modellen en de foute tests: ... Feminisme op de Chinese werkvloer 229 Feminisme op de humoristische werkvloer 238. Deel 3 Vrouwenquotum is totalitair, Tre...

INFORMATIE

AUTEUR
Frits Bosch
DIMENSIE
5,4 MB
BESTANDSNAAM
Feminisme op de werkvloer.pdf

OMSCHRIJVING

2019 was het jaar van de vrouw. Het 100-jarig bestaan van het algemeen kiesrecht is gevierd en er kwam een vrouwenquotum. Is dat quotum een zegen of een nachtmerrie? Worden vrouwen uit topbanen geweerd? Is er een Mannenbolwerk en een Glazen Plafond? Vrouwen zijn in ons land aan een sterke opmars bezig. Ze bekleden steeds meer sleutelposities op de werkvloeren. Feministen eisen topposities op en wensen nog meer macht voor vrouwen. Frits Bosch duikt in historische achtergronden van feminisme, feministische golfen, feministisch marxisme, Clinton affaire, #MeToo, kinderspeelgoed, boerka, "nature–nurture', kansenongelijkheid, stereotypen, diversiteit en vrouwenquotum. Hij gaat talrijke werkvloeren op en praat met vrouwen en mannen die zich openhartig uitspreken over vrouwenemancipatie, werkomstandigheden, kansen en mogelijkheden. Hij luistert, wikt en weegt en geeft zijn mening. Dit is een boek voor allen die geïnteresseerd zijn in vrouw, man, maatschappij, ook voor managers, personeelchefs en wetenschappers. Frits Bosch, macro-econoom en socioloog. Hij was bedrijfsadviseur en auteur van talrijke artikelen, gidsen en boeken over economie en maatschappelijk relevante onderwerpen.

Wil je het boek lezen?Feminisme op de werkvloer in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Frits Bosch. Lezen Feminisme op de werkvloer Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN